Macierze - w drodze do zarabiania w internecie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Macierze - w drodze do zarabiania w internecie! (/Temat-Macierze-w-drodze-do-zarabiania-w-internecie-154175) |
Macierze - w drodze do zarabiania w internecie! - macierze - 25-01-2018 16:38 Cześć wszystkim! Jest to mój pierwszy dziennik pracy na tym forum, dlatego też na początku przedstawię się Wam, abyście wiedzieli o mnie chociaż co nieco. Nazywam się Michał i mam 21 lat. Moje główne zainteresowania to grafika komputerowa, muzyka (głównie polski rap) oraz sport. Z grafiką mam styczność niemalże każdego dnia, gdyż podejmuję indywidualne zlecenia. Bywają miesiące kiedy zleceń jest sporo a są takie kiedy ich wcale nie ma. Dziennik założyłem z tego względu, aby poznać nowe osoby, które zarabiają w internecie oraz najważniejszy powód - motywacja. Na czym planuję zarabiać?
Chciałbym również zaznaczyć i z tego miejsca pozdrowić użytkownika Czaq, ponieważ nawiązałem z nim współpracę i to on będzie moim mentorem. Nasza współpraca rozpoczęła się w dniu wczorajszym a więc od dnia dzisiejszego zaczynam drogę do (mam nadzieję) fajnych zarobków. Niedawno wróciłem z pracy i rozpoczynam działania nad pierwszymi stronami internetowym. Myślę, że będzie mi dużo łatwiej to wszystko "ogarnąć", ponieważ mam doświadczenie przy tworzeniu stron internetowych oraz wcześniej wspomnianej grafice komputerowej. Jutro dam znać co udało mi się dzisiaj zrobić oraz zacznę sobie stawiać cale na każdy dzień. Miłego popołudnia, do usłyszenia! RE: Macierze - w drodze do zarabiania w internecie! - jackbriggs - 25-01-2018 20:54 Fajny nick, algebra liniowa coś pięknego. Powodzenia w zarobkach. RE: Macierze - w drodze do zarabiania w internecie! - Viper99 - 25-01-2018 21:52 Udanych zarobków RE: Macierze - w drodze do zarabiania w internecie! - Itaru - 26-01-2018 01:42 Złota owca w czarnym stadzie Powodzenia ;] |