![]() |
Darmowe coiny za pomocą Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Darmowe coiny za pomocą Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. (/Temat-Darmowe-coiny-za-pomoca-Facebooka-i-Twittera-Odbierz-swoje-24781-POW-lite-153980) Strony: 1 2 |
Darmowe coiny za pomocą Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. - Vasaki - 17-01-2018 22:02 Wiadomosc o ponizszej trzesci otrzymalem droga e-mailowa. Nie zmieniam jej tresci, nie mniej jednak zmieniłem link referencyjny na link mojej przyszłej zony ![]() (Po rozmowie z nią, zapraszam do rejestracji z linka gdyz jezeli uda sie sprzedac i zarobic na tej krypto, to zorganizujemy konkurs na ktorym do wygrania bedzie kilka giftow) ![]() Słyszałeś już Krystianie o darmowych coinach dla użytkowników Twittera i Facebooka? Coiny te nazywają się POW i są standardowymi tokenami ERC20 na blockchainie Ethereum. Kto wie ile warte będą w przyszłości, na moment pisania tego maila ich wartość oscyluje w granicach 3$. Aby odebrać soje coiny wystarczy posiadać konto na Facebooku minimum 3 miesiące. Można także zarabiać na polecaniu tokenów innym użytkownikom Facebooka i Twittera. Polecenie 100 osobom tokenu POW przyniesie Ci około 1000zł! {Sam|Sama} zdecyduj czy warto podjąć wyzwanie. Token POW jest tokenem rozdawanym za darmo za pośrednictwem zrzutu, każdemu kto ma profil w mediach społecznościowych. Pierwszy pretendent otrzymał 10 miliardów żetonów "POW Lite". Każdy następny użytkownik dostaje coraz mniej tokenów dlatego warto odebrać je jak najszybciej! Ja otrzymałem 24781 POW'ów o wartości 3,24$. Być może nie jest to jakaś zawrotna suma, ale nikt nie wie jaką wartość mogą osiągnąć tokeny używane przez tak dużą społeczność jaką jest społeczność Facebooka i Twittera. Współzałożycielem Tokena POW jest Simon Wajcenberg, przedsiębiorca z ponad 15-letnim doświadczeniem w reklamie internetowej i mobilnej, który obecnie zarządza systematycznym funduszem hedgingowym o nazwie K1T Capital. ![]() Przejdz do strony PowToken by odebrać Tokeny U mnie strona chodzi bardzo powoli, czasami wymaga refresha, nie mniej jednak sie udalo otrzymac coiny ![]() Za darmo to i sól słodka ![]() Pozdrawiam, #EDIT# Prosze nie rejestrować się za pomocą Twittera (wymaga zbyt wielu dostępów), uzywaj FACEBOOKA ![]() #Edit2# Cytat:CAN I SELL POW 'LITE' FOR CASH? Reklama ...
ZYSKAJ DOSTĘP DO AKTUALIZOWANYCH PORADNIKÓW Pozycjonowanie stron - Content locking - Unikalne backlinki . RE: Darmowe coiny od Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. - precell - 17-01-2018 22:43 Cytat:Ta aplikacja służy do: Ja jednak podziękuje. RE: Darmowe coiny od Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. - Vasaki - 17-01-2018 22:51 A jak sprawa wyglada na FB? Tam byla informacja odnosnie jedynie profilu publicznego ![]() RE: Darmowe coiny od Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. - Tidus - 17-01-2018 22:52 invalid claim, nie moge odebrac ;p RE: Darmowe coiny od Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. - precell - 17-01-2018 23:31 (17-01-2018 22:51)vasaki napisał(a): A jak sprawa wyglada na FB? Na FB lepiej to wygląda. Ale jak już się podepnę to z jakiegoś fake konta. RE: Darmowe coiny od Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. - Vasaki - 17-01-2018 23:52 Zrobilem maly edit, dodajac informacje na koncu tematu aby uzywac Facebooka. RE: Darmowe coiny od Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. - Damian0820 - 18-01-2018 01:00 Mi dali i zabrali. ![]() ![]() RE: Darmowe coiny od Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. - broofie - 18-01-2018 10:22 Warto chyba dodać, ze powyższa strona/kryptowaluta nie ma z Facebookiem ani Twitterem absolutnie nic wspólnego. RE: Darmowe coiny od Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. - Vasaki - 18-01-2018 11:43 Tak jak napisałem. Jedynie skopiowane treść e-mail. Bd w domu to edytuje ![]() Btw, ma ![]() Coiny otrzymujemy za zalogowanie z tych platform ![]() RE: Darmowe coiny od Facebooka i Twittera. Odbierz swoje 24781 POW lite. - broofie - 18-01-2018 14:12 Ale FB ani Twitter nie jest w żaden sposób powiązany z tą stroną... Napisałeś to w taki sposób, że większość userów pewnie pomyślała, że akcja przeprowadzana jest przez FB lub Twittera a to jawne wprowadzanie w błąd. |