Uzupełnienie październikowe! (Rezerwacja nagród) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Thisbox.pl (/Forum-Thisbox-pl-103) +----- Dział: News (/Forum-News-105) +----- Wątek: Uzupełnienie październikowe! (Rezerwacja nagród) (/Temat-Uzupelnienie-pazdziernikowe-Rezerwacja-nagrod-15396) |
Uzupełnienie październikowe! (Rezerwacja nagród) - KoGi - 22-10-2010 08:41 Czas na kolejne uzupełnienie nagród ! Przeczytaj i sprawdź jak wygrać!
Uzupełnienie odbędzie się drogą rywalizacji. Zadanie będzie polegało na sparowaniu wszystkich kart w jak najkrótszym czasie w grze "pamięć" dostępnej aktualnie w wersji treningowej w dziale nagrody. Wersja na rywalizacji będzie zawierała więcej kart, a na odwrotach będzie coś innego niż kolory. Wersja gry będzie posiadała dodatkowe zabezpieczenia przed oszustami. Rezerwacja nagród będzie trwać do 25.10.2010r. włącznie.
Rywalizacja o nagrody odbędzie się 26.10.2010r. oznacza to, że w tym dniu zamiast treningu będzie dostępna gra o nagrodę. Nieważne o której godzine przystąpisz do gry, liczy się tylko czas w niej uzyskany!
Ranking przedstawimy następnego dnia po weryfikacji wszystkich zwycięskich czasów. I jeszcze kilka zasad: Rezerwujemy nagrodę o którą chcemy grać w rywalizacji. Jeden użytkownik może zarezerwować jedną nagrodę. Nie można zmienić rezerwacji. Wygrywa tyle osób ile było danej nagrody, np 5 pendriveów 4gb - wygrywa je 5 osób z najlepszymi czasami, którzy zarezerwowali tą nagrodę. W przypadku braku wygranej, zwracamy 95% punktów zainwestowanych na rezerwację nagrody.
Smyczka Thisbox 20
Kingston microSDHC 8GB 4- Podst 4- Premium Logitech Dual Action 3 Nawigacja GPS TomTom 1 Klawiatura Logitech Wireless K350 2 Klawiatura A4 Tech X7 4 Podkładka Razer 5 Odtwarzacz MP3 Intenso 4 Słuchawki Creative Labs EP-630 5 Słuchawki Plantronics GAMECOM 4 Pendrive Kingston DT101C/4GB 6 Canon iP2700 2 Lokówka Rowenta CF4012 2 Telefon komórkowy Samsung S5230 Avila 1 Rezerwację czas zacząć !!
RE: Uzupełnienie październikowe! (Rezerwacja nagród) - Magnus - 22-10-2010 14:40 Fajna sprawa z tymi kartami :] RE: Uzupełnienie październikowe! (Rezerwacja nagród) - Wojtas100 - 22-10-2010 17:24 Coś późno ,ale lepiej późno niż wcale. Może coś zgarnę RE: Uzupełnienie październikowe! (Rezerwacja nagród) - Grub63 - 22-10-2010 17:56 Czemu nie zrobią normalnego restocku, ja do tych kart nie mam głowy RE: Uzupełnienie październikowe! (Rezerwacja nagród) - Wojtas100 - 23-10-2010 16:06 (22-10-2010 17:56)grub63 napisał(a): Czemu nie zrobią normalnego restocku, ja do tych kart nie mam głowy Każdy jest w czymś dobry dlatego co jakiś czas są inne restocki i to mi się podoba. |