[BOT] PPD/PPS DimsonPoster - AutoPoster - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [BOT] PPD/PPS DimsonPoster - AutoPoster (/Temat-BOT-PPD-PPS-DimsonPoster-AutoPoster-153739) |
[BOT] PPD/PPS DimsonPoster - AutoPoster - dimsons - 09-01-2018 19:09 Witam. Od dłuższego czasu widzę że nie ma ani jednego dobrego bota do uploadu. Stworzyłem ten Poster już dobre 5 lat temu ale nigdy nie chciało mi się go reklamować (lenistwo). DimsonPoster (działa tylko i wyłącznie z forum DarkWarez) Dziś postanowiłem że nagram krótki filmik i zaprezentuję go tu. Na poniższym filmie widać jak się obsługuje DimsonPoster: Samego procesu wysyłania nie nagrałem, bo nic tam skomplikowanego nie ma. Po wciśnięciu "Start" bot odlicza i wysyła post obecnej karty, następnie przełącza na kolejną kartę i wysyła kolejny post itd. Zalety Postera: Kod: - działa lokalnie (nie trzyma szablonów ani loginów na żadnym serwerze) Mogę go udostępnić odpłatnie 35 zł / miesięcznie, lub przy dłuższych abonamentach cena do ustalenia. Kontakt ze mną: GG372045 lub PW RE: [BOT] PPD/PPS DimsonPoster - AutoPoster - Hybrid1990 - 10-01-2018 09:45 Handel w dziale Boty i Programy. +30% Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |