Strona do wyszukiwania popularnych produktów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Strona do wyszukiwania popularnych produktów (/Temat-Strona-do-wyszukiwania-popularnych-produktow-153708) |
Strona do wyszukiwania popularnych produktów - Thinker - 08-01-2018 18:15 Siema! Znacie jakieś strony na których mógłbym poszukać, które produkty są najpopularniejsze w danym kraju? Google Trends obecnie mi nie wystarcza. RE: Strona do wyszukiwania popularnych produktów - a00 - 08-01-2018 18:21 Ale o jakich produktach mowa? RE: Strona do wyszukiwania popularnych produktów - Thinker - 08-01-2018 18:41 Generalnie chodzi mi żebym mógł w wyszukiwarce wyszukac jaka popularnością cieszy się dany produkt w danym kraju. Np. iPhone wpisze i żeby mi wyskoczyło w jakim kraju jest najpopularniejszy itp. Nie wiem czy jest takie coś dlatego chciałem najpierw zapytać tutaj bo może ktoś wie. RE: Strona do wyszukiwania popularnych produktów - unifejm - 08-01-2018 20:36 Google Trends, poszukaj tez na blackhatworld. |