![]() |
RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress (/Temat-RedCrox-100-zwrot-za-rachunki-m-in-Aliexpress-153704) Strony: 1 2 |
RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress - TestyForum - 08-01-2018 16:36 RedCrox to połączenie cashbacku z bukamcherem ![]() Po rejestracji wchodzimy w zakładkę Shop wybieramy sklep i kupujemy co nas interesuje. Następnie klikamy "Upload Receipt" gdy już kupimy dany przedmiot i czekamy na potwierdzenie od RedCrox na mailu, że nasz rachunek został zaakceptowany. Teraz wystarczy kliknąć Play i mamy do wyboru kilka zdarzeń, jednak nie są to takie proste wydarzenie, jeśli chodzi o piłkę nożną to jest to najczęściej coś na zasadzie: kto pierwszy otrzyma żółtą kartkę (konkretny zawodnik), kto pierwszy strzeli bramkę, kto ostatni strzeli itp. Są też takie zdarzenia jak "gdzie będzie najniższa temperatura danego dnia w Europie" i kilka miast do wyboru. Ogólnie trochę tego jest i trzeba sobie wybrać co nas interesuje. Klikamy zdarzenie wybieramy jakąś opcję i "ładujemy" nasz rachunek za który gramy. Jeśli poprawnie trafimy zdarzenie otrzymamy 100% cashback za nasze zakupy. Później pozostaje nam czekać niestety długo, bo aż do 60 dni. Poniżej 300€ kasa wypłacana jest na konto PayPal, powyżej 300€ na konto bankowe. Za pierwszym razem należy wysłać skan dowodu osobistego i maila z adresem PayPal na który mamy otrzymać zwrot. Rachunku nie można rozdzielać że zagramy jedno zdarzenie za 10€ a inne za 15€. Trzeba grać za całość od razu. Mi już raz przyszło 56€, wczoraj trafiłem wynik za 285€ i czekam teraz na zwrot. Mogę wrzucić potwierdzenie gdyby ktoś nie wierzył ![]() PS. Stare rachunki tez przechodzą choć nie wszystkie. Pierwszy rachunek co trafiłem był 2 lata przed moją rejestracją, a mimo to został przyjęty i wypłacony, także warto sprawdzać czasem. Reflink: https://www.redcrox.com/Home/RedCroxInvitation?refnum=v8lisqD6 Link czysty: https://www.redcrox.com/ RE: RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress - plrafcik - 10-01-2018 14:44 Chętnie przetestuje bo kupuje często na alliexpress lub ogólnie w internecie. Jeżeli dostanę zwrot podeślę screen. RE: RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress - TestyForum - 10-02-2018 14:30 ![]() To mój stary screen jak wypłacili kasę za pierwszy zwrot ![]() ![]() RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress - ravienne - 04-05-2018 11:39 Dziala czy nie działa? RE: RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress - Zaperr44 - 04-05-2018 16:10 Sprawdzę niedługo bo akurat zakupy będę robił na ali i dam znać ![]() RE: RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress - TestyForum - 06-05-2018 13:07 Działa i ciągle się rozwija ![]() ![]() ![]() RE: RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress - ravienne - 06-05-2018 20:21 (06-05-2018 13:07)TestyForum napisał(a): Działa i ciągle się rozwijaJaki jest minimum do wypłaty? RE: RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress - TestyForum - 06-05-2018 20:52 Nie ma chyba minimum jak trafisz "rachunek" to wysyłają na PayPal. RE: RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress - Zaperr44 - 06-05-2018 22:58 Parę starych zamówień mi przyjęło, ale co z tego skoro te zakłady są bez sensu, że już łatwiej jest trafić w 6 w totka ![]() Mogłyby chociaż być zakłady na typowanie zwyciężcy a nie strzelca.. RE: RedCrox - 100% zwrot za rachunki m.in Aliexpress - TestyForum - 07-05-2018 12:53 @Zaperr44 już nie przesadzaj heh ![]() ![]() Powodzenia! |