Wtyczka do Woocommerce Direct Billing oraz SMS premium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Obsługa Płatności Internetowych (/Forum-Obsluga-Platnosci-Internetowych-404) +----- Dział: HotPay (/Forum-HotPay-405) +----- Wątek: Wtyczka do Woocommerce Direct Billing oraz SMS premium (/Temat-Wtyczka-do-Woocommerce-Direct-Billing-oraz-SMS-premium-153703) |
Wtyczka do Woocommerce Direct Billing oraz SMS premium - kaspu - 08-01-2018 15:23 Witam zależy mi bardzo aby podpiąć pod swój sklep internetowy mikropłatności direct billing oraz SMS premium ,czy mógłbym prosić o takową bramkę płatności do Woocommmerce ? RE: Wtyczka do Woocommerce Direct Billing oraz SMS premium - patttson - 08-01-2018 15:37 Jasne, napisz PW to wykombinuje iframe na moj reflink i pomyslimy RE: Wtyczka do Woocommerce Direct Billing oraz SMS premium - szyweg - 08-01-2018 16:00 Kaspu pisz albo dzwoń bezpośrednio do kogoś z HotPay. Dane masz na ich stronie u góry po prawej RE: Wtyczka do Woocommerce Direct Billing oraz SMS premium - kaspu - 08-01-2018 16:06 Ok dzięki.Pozdrawiam Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka RE: Wtyczka do Woocommerce Direct Billing oraz SMS premium - Leaders - 08-01-2018 16:53 (08-01-2018 15:23)kaspu napisał(a): Witam zależy mi bardzo aby podpiąć pod swój sklep internetowy mikropłatności direct billing oraz SMS premium ,czy mógłbym prosić o takową bramkę płatności do Woocommmerce ? Posiadamy w HotPay wtyczkę dla WooCommmerce - odezwij się do działu technicznego HotPay Dane znajdziesz po zalogowaniu się na swoje konto w zakładce SUPPORT > Kontakt z nami |