Bot od Intralogic - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bot od Intralogic (/Temat-Bot-od-Intralogic-153692) |
Bot od Intralogic - Czarnymwkp - 08-01-2018 10:48 WITAM. Chciałem zaproponować każdemu co ma ochote zacząć zarabiać na kryptowalutach Bota który operuje na giełdzie Bitbay. Udostępnie każdemu kto sie na tej giełdzie zarejestruje z mojego refa ustawienia. Normalnie trzeba za nie płacic. Ja daje za darmow. Przykładowo przy kwocie na saldzie 500zł bot wyciaga mi około 480zł na miesiac w zależności od kursu. Moge podesłać zdjęcia jako dowód. Zainteresowanych prosze o kontakt na maila : [email protected]. Pomoge takze w zalozeniu konta na bb, prognozy, ustawienia. Bot od Intralogic - MaLiN - 08-01-2018 11:22 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |