![]() |
Komputer włączony całą dobę co z nim zrobić? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Komputer włączony całą dobę co z nim zrobić? (/Temat-Komputer-wlaczony-cala-dobe-co-z-nim-zrobic-153624) |
Komputer włączony całą dobę co z nim zrobić? - Ascoran - 05-01-2018 16:03 Cześć! Posiadam komputer z procesorem intel I5 4690k oraz grafiką GTX 970. Komputer jest włączony całą dobę (wykorzystywany do obsługi projektora w sklepie) komputer jest mój - nie ważne dlaczego tak ![]() W każdym razie coś w tle mogłoby chodzić i zarabiać dodatkowo ![]() Stąd własnie pytanko - co tam mogę odpalić? ![]() RE: Komputer włączony całą dobę co z nim zrobić? - WhiteNigga - 05-01-2018 17:17 Może kopalnia kryptowalut? RE: Komputer włączony całą dobę co z nim zrobić? - Ascoran - 05-01-2018 18:43 (05-01-2018 17:17)WhiteNigga napisał(a): Może kopalnia kryptowalut? Też właśnie nad tym myślałem, tylko że na jednej grafice to chyba po roku dopiero zarobie dolara RE: Komputer włączony całą dobę co z nim zrobić? - Adwez - 05-01-2018 18:49 Zawsze możesz włączyć program do nabijania punktów za np. oglądanie filmów na youtube. Później punkty możesz wykorzystać na np. wyświetlenia, które możesz sprzedać. ![]() p.s. Jak już zrobiłeś ten temat w dziale kryptowalut, to zawsze możesz odpalić kopanie, ale na jednej karcie graficznej to mija się z celem. RE: Komputer włączony całą dobę co z nim zrobić? - Hexagon. - 05-01-2018 19:11 (05-01-2018 16:03)Ascoran napisał(a): Komputer włączony całą dobę co z nim zrobić?Wyłączyć ![]() Sory, ale nie mogłem się powstrzymać ![]() Kopanie altów,views exchange whatever... RE: Komputer włączony całą dobę co z nim zrobić? - Ascoran - 05-01-2018 20:01 Skoro już jesteśmy przy kopaniu to jakie programy do tego polecacie? Znalazłem coś takiego Kod: https://gamerhash.com/pl Według ich "kalkulatora' na tym sprzęcie wyciągnę 2$ na dzień czyli jakieś 0.00015BTC dziennie by mi wpadało - to dobra stawka? |