Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[WYKONAM] Montaż filmów na zamówienie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [WYKONAM] Montaż filmów na zamówienie (/Temat-WYKONAM-Montaz-filmow-na-zamowienie-153613)

[WYKONAM] Montaż filmów na zamówienie - Dzonyy - 04-01-2018 23:32

Witam wszystkich forumowiczów Smile

Jako, że montowanie filmów jest moim hobby, postanowiłem zaproponować usługi z tym związane. Jeśli brakuje Ci na to czasu lub nie jesteś w stanie stworzyć filmów, a potrzebujesz ich np. do zarabiania w sieci, trafiłeś pod właściwy adres.

Zajmuję się tym hobbystycznie od paru lat i uważam, że posiadam sporo wiedzy w tej dziedzinie i znam parę sztuczek, które czynią filmy przyjemniejszymi do oglądania. Ciekawe przejścia, color grading, chroma key czy 3d tracking to tylko jedne z wielu technik jakie opanowałem i chętnie wdrożę w filmach, które potrzebujesz.

Obecnie pracuję w Adobe Premiere, które używam do montowania filmów i renderingu oraz Adobe After Effects, w którym dodaję przeróżne efekty.

W swoim portfolio posiadam zarówno filmiki stworzone dla funu/testów oraz produkcje dla prywatnych zleceniodawców jak i firm. Większość z nich posiadam porozrzucanych na dyskach i jeśli ktoś bardzo będzie chciał je zobaczyć to postaram się je wyszukać, jednakże w przypadku zleceń, które dostanę za pośrednictwem tego postu będą trafiały do Ciebie przed płatnością (nie musisz bać się, że Cię oszukam) z dodaniem znaku wodnego. Oczywiście po zaksięgowaniu wpłaty dostaniesz film bez znaku wodnego.

Jeśli chodzi o tematykę filmów jakie jestem w stanie wykonać, mogę śmiało powiedzieć, że przyjmę większość zleceń z wyjątkiem tych, w których wymagane będzie stworzenie animacji 3D(chyba, że już je posiadasz) lub stworzenie grafiki (posiadam tylko podstawowe umiejętności grafika).

CENA ZA ZLECENIE USTALANA JEST INDYWIDUALNIE !!!

Płatności, jakie przyjmuję:
- Przelew bankowy
- Paypal
- Bitcoin
- Pochwal się swoimi usługami (możliwe, że mi się przydadzą) Smile

Jak mnie znaleźć?
- e-mail ([email protected]) - Preferuję ten kanał komunikacji
- PW

RE: [WYKONAM] Montaż filmów na zamówienie - Krissu - 04-01-2018 23:34

Próbki możliwości prosimy Wink

RE: [WYKONAM] Montaż filmów na zamówienie - Dzonyy - 04-01-2018 23:40

Tak na szybko, przesyłam link do kanału Youtube, gdzie wrzuciłem kilka filmików z CS:GO. Jeśli chodzi o efekty, to jest tam ich niewiele, jednakże warto przyjrzeć się wpasowaniu ujęć do muzyki (sporo osób nie ma o tym pojęcia). Na dniach postaram się wrzucić filmiki promocyjne, które miałem przyjemność robić oraz produkcje bardziej "techniczne", odnoszące się np. do prezentacji różnych serwisów/stron. Wrzucę też propozycje efektów, jakie mogę wykonać.

Kanał YT

RE: [WYKONAM] Montaż filmów na zamówienie - radek0389 - 10-05-2018 18:54

@[Dzonyy]
Potrzebowałbym stworzyć filmik pod hacki do gry. Raczej standard w tej branży, wejście na stronę pokazanie jak działa, trochę screenów z gry itp.
Więcej szczegółów możemy ustalić na PW, oczywiście jeśli się dogadamy. Podaj w wiadomości prywatnej mniej więcej kosztSmile.

RE: [WYKONAM] Montaż filmów na zamówienie - Dzonyy - 20-08-2018 14:59

@ref

RE: [WYKONAM] Montaż filmów na zamówienie - Dzonyy - 03-11-2018 13:52

Jako, że mam sporo wolnego czasu, chętnie przyjmę więcej zleceń Wink

[WYKONAM] Montaż filmów na zamówienie - Admin - 14-09-2019 15:46

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.