![]() |
Poradnik [Gamehag.pl] Zarabiaj miesięcznie ponad 100zł poświęcając tylko 1,5h dziennie! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik [Gamehag.pl] Zarabiaj miesięcznie ponad 100zł poświęcając tylko 1,5h dziennie! (/Temat-Gamehag-pl-Zarabiaj-miesiecznie-ponad-100zl-poswiecajac-tylko-1-5h-dziennie-153601) |
[Gamehag.pl] Zarabiaj miesięcznie ponad 100zł poświęcając tylko 1,5h dziennie! - Cafus - 04-01-2018 17:11 Cześć tutaj Cafus, znaczy czy nie znany jako Patryk ![]() Od niecałego miesiąca korzystam ze strony podanej w temacie i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolony, poświęcam jedynie ponad godzinę, a zarabiam około. 10zł bez najmniejszego wysiłku. ![]() Jak wiadomo serwis ma kilka sposobów na zarobek: 1) Zlecenia (głównie istalacje gier i korzystanie z nich) 2) Mini-gry (bardzo czasochłonne i nie opłacalne) 3) Zwykłe gry np. Warface/Runes of Magic (średnia propozycja na zarabianie, bardzo czasochłonne, a efekty nikłe) 4) Pisanie artykułów (najlepszy sposób na zarabianie, szybko, skutecznie i dużo punktów!) ![]() I tu natrafia nam się pomysł, tak! Jest to najlepszy sposób na zarobek, a z moim poradnikiem pokażę wam jak poprawnie pisać artykuły, żeby się nie przemęczać i na co zwracać uwagę. Opracuję to w kilku punktach!: 1) Uszykuj sobie stanowisko, potrzebujemy: - klasyczny notatnik (Polecam zaznaczyć zwijanie wierszy) będzie on nam potrzebny, ponieważ jak będziemy pisać na stronie to może się ona odświeżyć po jakimś czasie i treść nam zniknie - jeśli masz problem z ortografią lub interpunkcją polecam wejść na tą stronę [LINK] korektor jest bardzo skuteczny, sam go używam, żeby się upewnić - nasz artykuł musi mieć minimum 1500 znaków, inaczej zostanie odrzucony, polecam wejść na tą stronę i przeliczyć [KLIK] jeśli twój tekst ma ponad 1500 znaków to bardzo dobrze 2) Jak poprawnie powinien wyglądać artykuł? - powinien zawierać bardzo wielki obraz, nie musi być w HD, ale żeby był gdzieś 1000x500px, następnie ustawiamy go w jak najlepszej pozycji - w nazwie zazwyczaj podajemy tytuł gry i coś po myślniku np. [przedstawienie gry na telefony Android] tak jak jest to w moich artykułach - obok jest kolejna opcja, gdzie musi dodać sam tytuł gry, podkreślam sam tytuł - w krótkim wstępie możemy skopiować treść z nazwy tytuły, ale należy go pogrubić - najważniejszą opcją jest treść, przedstawię tutaj pięć zasad, które najlepiej stosować: a) pisz według jednego schematu, nie odbiegaj od niego, niepotrzebne kombinowanie bardziej spowolni twoją pracę b) funkcje gry, bardzo przydatna opcja, gdyż nabijamy sobie łatwo litery ![]() c) zalety, najlepiej podać minimum pięć zalet, mogą być takie wyjęte z rękawa np. liczne aktualizacje, szybko się nie nudzi czy przyjemna rozgrywka d) wady, przeciwieństwo zalet, również najlepiej podać ponad pięć, również moje są wyjęte z rękawa np. potrzeba dobrego telefonu czy potrzeba połączenia z internetem e) na końcu podajemy informacje zawarte na stronie Google Play, takie jak np. liczba aktualizacji, PEGI, sprzedawca czy wersja androida 3. Wyślij i poczekaj za akceptacją - dziennie możemy wysłać trzy artykuły, kiedy zostaną sprawdzone możemy kolejne trzy - są one sprawdzane od pnd-pt w godzinach od 10-12, 15-17 - za każdy artykuł otrzymujemy min. 300 punktów o wartości około 2.5zł Jak otrzymać 450 punktów za jeden artykuł? W sklepie jest do kupienia "Runa Ansus", która daje nam dodatkowo 50% więcej punktów z każdego artykułu przez 7 dni! Możemy ją zakupić od razu, gdy będziemy mieli na koncie 100 punktów, za sam samouczek dostaniemy tylko około 60 punktów, ale ja jestem osobą pomocną i mogę kilka tych punktów wysłać ![]() Za każdy artykuł dostajemy 300 punktów z runą dostaniemy +50% czyli 450 punktów. Za trzy artykuły zamiast 900 punktów dostaniemy 1350 punktów. W miesiąc jesteśmy w stanie zgarnąć ponad 15k punktów, czyli około 130zł, ale ja znam trik, aby zdobyć ponad 20k ![]() ![]() Zobacz kilka moich artykułów, wszystkie według jednego schematu: Cytat:Block Strike jest to gra akcji, stworzona przez Rexet Studio, ukazała się na rynku kilka miesięcy temu. Gra jest odzwierciedleniem CS:GO, lecz w formie pixelowej. Block Strike nie posiada samouczka, jest możliwość zagrania gry na botach. W grze mamy do wyboru strony gdzie chcemy być (RED/BLUE), walczymy, dopóki drużyna nie zabije przeciwników, albo dopóki, gdy ładunek nie zostanie podłożony i zdetonowany. Gra posiada ponad różnych 40 map i kilkanaście broni do wyboru z pixelowymi skinami. Można również grać w trybie "Death Run" gdzie głównym celem jest, przedostanie się na drugą stronę mapy i nie dać się zabić. Jak na grę pixelową jest bardzo dobrze zrobiona, broń wygląda bardzo ładnie, jedynie efekt strzału jest do poprawy i dźwięk. Rozpoczynamy grę z 100 HP, na górze jest licznik czasu, ile pozostało do zakończenia rundy i ile dana drużyna ma zabójstw. Sterujemy przez dotknięcie palcem na ekran i przesuwanie oraz gałką na dole ekranu. Gra otrzymała ocenę 4,5 gwiazdki, oceniona łączenie przez 686667 tysięcy użytkowników, bardzo wysoka ocena. Cytat:Money Movers jest to gra akcji, stworzona przez Kizi Games, ukazała się na rynku trzy lata temu. W grze głównym celem jest pomoc dwóm braciom uciec z więzienia, pokonując po drodze różne przeszkody, oraz zbieranie worków z pieniędzmi. Cała gra składa się z dwudziestu poziomów, gdzie na każdy poziom przypada inna czynność do zrobienia, wszystko opracowane jest bezbłędnie, ale grę można szybko ukończyć. Jak napisałem powyżej, jest dwoje braci, którzy muszą się wydostać z więzienia, ale sterować można tym i tym, klikając na odpowiedniego z braci, nie ma tu trybu współpracy pomiędzy drugim użytkownikiem, grasz sam. Jak w każdym więzieniu należy omijać strażników albo ich ogłuszyć, zrzucając na ich głowę skrzynię. Jeśli grałeś w grę Ogień i Woda, to zagranie w tą nie będzie dla ciebie problemem. Gra otrzymała ocenę 4,0 gwiazdki, oceniona łącznie przez 1077 tysięcy użytkowników, ocena bardzo średnia jak na taką liczbę użytkowników. Cytat:Dash Quest Heroes jest to gra przygodowa, stworzona przez Tiny Titan Studios, ukazała się na rynku kilka tygodni temu. Gra jest jednym z klasyków RPG, przypomina to w głównej mierze 16-bitowa grafika. Na początku gry musimy stworzyć własną postać, gdzie będziemy z nią podróżować przez świat zdobywając w licznych bitwach różne narzędzia, wykonywać zadania, czy odblokowywać różne strefy i klasy np. Paladyn, Mag, Tropiciel. Niedawno dodaną opcją jest bawienie się w kowala, można z różnych materiałów wykuwać cenne przedmioty, które nie zdobędziemy podczas bite, są to w głównej mierze przedmioty unikatowe. Twój bohater ma specjalne umiejętności, które są przydatnym elementem podczas bitwy. Co zdobycie kolejnego poziomu, powiększa się dorobek punktów życia i many, jeśli zabraknie ci many podczas bitwy, należy kliknąć w pasek, który jest na górze, ale zdrowie i mana się odnowią, jeżeli mamy miksturki w ekwipunku. Gra otrzymała ocenę 4,2 gwiazdki, oceniona łącznie przez 332 użytkowników, mało ocen ze względu na słabą popularność gry. Najlepiej jest pisać na temat gier na telefony typu android/ios ![]() Jeśli chcesz wspólnie pozarabiać to zapraszam na priv, liczę tylko na rejestracje z refa ![]() RE: [Gamehag.pl] Zarabiaj miesięcznie ponad 100zł poświęcając tylko 1,5h dziennie! - Xanter98 - 04-01-2018 17:16 100zł/(1,5h*30) = 2,22zł/h Zachęcające... RE: [Gamehag.pl] Zarabiaj miesięcznie ponad 100zł poświęcając tylko 1,5h dziennie! - Cafus - 04-01-2018 17:20 W ciągu 1,5h otrzymamy 1350 punktów warte około 10zł, zależy jak ma się sprawne palce ![]() RE: [Gamehag.pl] Zarabiaj miesięcznie ponad 100zł poświęcając tylko 1,5h dziennie! - Xanter98 - 04-01-2018 18:18 Odniosłem się do tytułu, czemu weekendy odpadaja? Stawka 10zl za 1,5h nadal nie jest atrakcyjna, no ale niech będzie, że ktoś kto ma sprawne palce zechce dorobić ![]() [Gamehag.pl] Zarabiaj miesięcznie ponad 100zł poświęcając tylko 1,5h dziennie! - itolek100 - 04-01-2018 18:22 Wejdziesz w projekt Malina i zarobisz 100zl miesięcznie poświęcając 10min dziennie. Poradnik fajny ale 1.5h dziennie za 100zl w miesiąc przekonująco nie brzmi :x Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka RE: [Gamehag.pl] Zarabiaj miesięcznie ponad 100zł poświęcając tylko 1,5h dziennie! - Cafus - 04-01-2018 18:34 Weekendy odpadają bo nie sprawdzają artykułów, robią sobie wolne ![]() ![]() RE: [Gamehag.pl] Zarabiaj miesięcznie ponad 100zł poświęcając tylko 1,5h dziennie! - Xanter98 - 04-01-2018 18:39 No spoko, ja po prostu nie widzę sensu w takich akcjach. 100zł jest tak łatwe do zdobycia, że imho nie warto się bawić w groszowe sprawy. To tak jak klikanie w buxy, rozwiązywanie ankiet, akcje na mypayu. Nie uważam tego za zarabianie, no chyba, że polecasz na masową skalę. RE: [Gamehag.pl] Zarabiaj miesięcznie ponad 100zł poświęcając tylko 1,5h dziennie! - Cafus - 04-01-2018 18:41 Postanowiłem zarabiać tam, gdyż mam dużo poleconych i wiesz jak to jest ![]() RE: [Gamehag.pl] Zarabiaj miesięcznie ponad 100zł poświęcając tylko 1,5h dziennie! - rafcio126 - 21-02-2018 14:01 100zł miesiecznie i 1.5dziennie to nieopłacalne ![]() |