Czy da się zarobić ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Pay Per Download (/Forum-Pay-Per-Download-178) +--- Wątek: Czy da się zarobić ? (/Temat-Czy-da-sie-zarobic-153570) |
Czy da się zarobić ? - LUDEK78 - 03-01-2018 15:31 Witam was i mam pytanko...
Czy w dzisiejszych czasach da się jeszcze zarobić pieniądze na uploadzie ? Kiedyś wstawiałem filmy xxx ale trochę się zmieniło od kilku lat, chciałbym aby ktoś kto siedzi w tej tematyce wypowiedział się na ten temat. Przyznam że chciałbym znowu pobawić się w wysyłanie filmów , nie koniecznie na warezy. Jeśli ktoś podzieli się swoją wiedzą będę wdzięczny i z góry dziękuję. RE: Czy da się zarobić ? - Cafus - 04-01-2018 18:49 Najlepiej gdzie masz własną stronę z bazami filmowymi, wtedy idzie zarobić Fajną sprawą jest polowanie na film i wypromowanie go jako reklama RE: Czy da się zarobić ? - dimsons - 05-01-2018 22:02 da się zarobić (jestem autorem jednego bota do polskiego warezu) - jak coś potrzeba to pisz. RE: Czy da się zarobić ? - pusiaq - 25-11-2018 17:36 Oczywiście, ze się da tylko trzeba mieć spory ruch aby jakieś ładne sumki zarobić |