![]() |
Czy w 2018 się uda? Musi, musi, musi! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Czy w 2018 się uda? Musi, musi, musi! (/Temat-Czy-w-2018-sie-uda-Musi-musi-musi-153535) |
Czy w 2018 się uda? Musi, musi, musi! - Krzyszto96 - 02-01-2018 09:09 Moja Historia Witam. Mam na imię Krzyszto(f) ![]() ![]() ![]() Plany na styczeń Zarobię w końcu pierwszą złotówkę. To nie dużo, ale to takie moje nemezis. Jeśli to osiągnę, a wiem że szybko osiągnę to pójdzie już z górki! Od dzisiaj zaczynam pracę na adf.ly. Mam pomysł na zaplecze skróconych linków, które dadzą w przyszłości pasywny zarobek na jakimś tam poziomie. Jakim dokładnie nie wiem- 5$ dziennie, może więcej? Zawsze to już coś ![]() Z planów niezwiązanych z internetem chcę zaliczyć 3 semestr na studiach(trzeba zacząć się uczyć ![]() Zakończenie Wystarczy tego pisania, czas wziąć się do pracy. Mam nadzieję, że będziecie mnie wspierali w moich działaniach. Z Wami na pewno dojdę do celu. Chciałbym także żebyście mieli na uwadze, że kiepski ze mnie pisarz, więc cały tekst może się słabo czytać ![]() I aktualizacje...hmmm. Przemyślę jeszcze kiedy one będą sie pojawiały. Pozdrawiam, Szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich! ![]() Krzysztof RE: Czy w 2018 się uda? Musi, musi, musi! - Xanter98 - 02-01-2018 09:17 Zarabianie na skracaniu na dłuższą mete nie ma sensu. Jak będziesz miał ruch to dużo bardziej będzie opłacało się podpiąć pod to chociażby ppa, skracanie raczej ma sluzyc nauce. Powodzenia ![]() RE: Czy w 2018 się uda? Musi, musi, musi! - wrzochal11 - 02-01-2018 11:54 Nie no, nie czytało się tego aż tak źle, nie przesadzaj. Powiedziałbym nawet, że zdania ładnie składasz ![]() Zgadzam się z przedmówcą. Skracanie linków, fajna sprawa bo dzięki temu można zdobyć fajną praktykę, ale warto brać pod uwagę to co i w przyszłości, czyli warto robić takie rzeczy co może aż takich szybkich rezultatów nie dają, ale w perspektywie czasu nam się to zwróci. W każdym bądź razie, powodzenia życzę! Czy w 2018 się uda? Musi, musi, musi! - patrolpxd - 02-01-2018 14:03 Skracanie pod naukę pozyskiwania ruchu bardzo dobre ![]() ![]() Życzę powodzenia i wytrwałości bo na pewno się przyda ![]() Jeśli miałbyś jakieś pytania uderzaj na pw! ![]() Piona! ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Czy w 2018 się uda? Musi, musi, musi! - Lanserek - 03-01-2018 23:39 Dzięki za miłe słowa ![]() Ze swojej strony odradzam skracanie jako sposób na monetyzacje swojego ruchu i jestem przekonany, że lepsze efekty uzyskasz jeśli ten sam ruch podepniesz pod ppa/ppi/affilacje produktów. Trzymam kciuki i życzę powodzenia, a jak będziesz potrzebował jakiejś pomocy to wal do mnie na gg! ![]() |