Moje Typy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Moje Typy (/Temat-Moje-Typy-153500) |
Moje Typy - macek96 - 31-12-2017 16:56 Witam, W tym poście będę wrzucał typy którymi gram na różnych portalach. Mam nadzieję że ktoś kto skorzysta z moich typów zgarnie jakieś ciekawe pieniążki. Używanie moich typów jest na własną odpowiedzialność gdyż nie gwarantuję że wszystko wejdzie Pierwszy Typ Postawione: 5 PLN Do wygrania: 71 PLN Niestety nie wszystko zawsze wchodzi :< RE: Moje Typy - Kreatywnie - 01-01-2018 05:39 Miło powitać Więcej wiary w siebie Nikt zagwarantować nie może, że wszystko wejdzie, także tego od Ciebie nikt nie powinien oczekiwać. Jakbyś parę słów od siebie do kuponików dodawał byłoby idealiozo Powodzenia RE: Moje Typy - macek96 - 01-01-2018 20:35 Wiadomo długo w tym nie siedzę dlatego też nie stawiam większych kwot Dzięki za poparcie, ogólnie pomysł na temat można powiedzieć że zapożyczyłem od Ciebie . Postaram się dodawać jakieś opisy do kuponów ale dziś jeszcze będzie" na sucho" chyba że zdążę się czasowo wyrobić a Teraz podsumowanie dzisiejszego dnia którego nie byłem wstanie wrzucić wcześniej bo tak bardziej na spontanie pograłem . Za te 2 kupony zapłaciłem aż 6 zł a wygrałem aż 18 . nie jest to największa wygrana ale każda wygrana cieszy ) Postawione : 5 PLN Do wygrania : 80 PLN Typy które tu widzicie dodawałem na podstawie statystyk wczesniejszych meczy oraz moich własnych przemyśleń *Takie przemyślenia będę starał się wprowadzić w najbliższym czasie do moich postów, dzis z powodu pracy nie jestem w stanie rozpisać się dłużej niż teraz . Pozdrawiam i życzę wygranej RE: Moje Typy - kozaq21 - 01-01-2018 21:12 sprubuj grac single ewentualnie double bo na tasmach do momentalnie stracisz budzet RE: Moje Typy - macek96 - 02-01-2018 17:46 Wolę ryzyko przy większych ilościach meczy 3 Ale solo też lubię grać np dziś w przerwie w pracy za 5 zł wygrałem 25 Typów na jutro raczej nie będzie ale jutro wrzucę podsumowanie kuponów na dziś wraz z nową propozycją RE: Moje Typy - macek96 - 03-01-2018 14:38 Dziś troszkę pózno wrzucam ale zawsze Kurs :10.51 Do wygrania: 46,24 Krótki opis: Są mecze w których padają więcej niż 4 czy też 3 bramki ale przeważnie kończą sie meczy mniejszymi wynikami, dziś szczerze mówiąc ryzykuje *5 zł tylko * Typy są wzorowane na podstawie statystyk zaś jeśli chodzi o ostatni zakład (Juventus) moim zdaniem są spore szanse na zdobycie więcej niż 1 gola przewagi. Takie jest moje odczucie gdyż parę meczów obejrzałem Ogólnie chciałbym dodać że jestem początkującym w bukmacherce i może w pierwszych dniach a pewno tygodniach moje opisy nie będą zbyt profesjonalne jak u kolegi KREATYWNIE z forum. RE: Moje Typy - macek96 - 03-01-2018 22:59 w ostatnich minutach meczu nie weszło :< |