Ktoś to ogarnia? :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Ktoś to ogarnia? :D (/Temat-Ktos-to-ogarnia-D-153497) |
Ktoś to ogarnia? :D - Thinker - 31-12-2017 15:02 Loguję się na urządzeniu na to konto i nie chce się potwierdzić. Ktoś Wie jak to przejść? RE: Ktoś to ogarnia? :D - patrolpxd - 31-12-2017 15:10 No musisz się zalogować z poprzedniego urządzenia 2 RE: Ktoś to ogarnia? :D - Thinker - 31-12-2017 15:24 Już działa. Coś nie chciało złapać. Wiesz, tyle to wiedziałem samemu. RE: Ktoś to ogarnia? :D - mysc - 31-12-2017 19:24 EDIT: Odpowiedziałem po kilku godzinach od otwarcia karty, nie widziałem że problem jest już rozwiązany :> Musisz zalogować się dokładnie z tego urządzenia, którego używałeś wcześniej (o 14.43) Jeśli używałeś wówczas trybu incognito lub skasowałeś historię przeglądarki (w tym cookies) - niestety musisz wybrać opcję: "Potwierdź swoją tożsamość w inny sposób" w lewym dolnym rogu. Tutaj może być różnie Może się skończyć na weryfikacji telefonicznej lub rozpoznawaniu znajomych, ale może też "wpaść" weryfikacja na dokument ze zdjęciem. |