![]() |
Kilka ciekawych serwisów z godzinnymi naliczeniami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kilka ciekawych serwisów z godzinnymi naliczeniami (/Temat-Kilka-ciekawych-serwisow-z-godzinnymi-naliczeniami-153467) |
Kilka ciekawych serwisów z godzinnymi naliczeniami - xXxPiciaxXx - 30-12-2017 15:29 Witajcie, tworze ten temat, bo może ktoś będzie chciał razem ze mną pozarabiać pare $, przy małej inwestycji i w miarę krótkim czasie, wybieram serwisy z naliczanami godzinnymi gdzie plan zamyka się w max 120h. Nie byłem pewien jaki dział wybrać, czy HYIP czy dziennik (jeżeli Moderatorzy postanowią że powinien to być dziennik proszę o przeniesienie) Będę wstawiał tutaj w serwisy w które wchodzę po wstępnej analizie, tzn czytam najpierw na wielu forach czy serwisy są wiarygodne, wypłacalne, czy są na monitorach itp. Wchodzę za małe kwoty 5-30$, bo wiadomo że zawsze można stracić. Często patrze na statystyki takich serwisów, jeżeli liczba wypłat zaczyna zbliżać się do sumy wpłat to staram się szybko uciekać ![]() ![]() [/b] Wbiłem do programu z 3 tygodnie temu za kwotę 30$, jestem na plus około 15-18$. Póki co wszystko co nalicza już tylko wypłacam, jeżeli po nowym roku serwis dalej będzie stał to wrócę znowu. minimum do depozytu to 5$ Wbiłem za 20$ trzy dni temu, program płaci, wypłaty zlecam czasem kilka razy dziennie, błyskawicznie dochodzi na portfel. minimum do depozytu to 5$ Ten program wygląda na prawde obiecująco, stoi od marca, płaci, a statystyki wyglądają bardzo ciekawie, wpłaconych ponad 40.000.000 $ !! Działa na ponad 20 monitorach. Ja wbiłem za 40$ i czekam co się będzie działo ![]() minimum do depozytu to 10$ Nie podaje serwisów na których zarobiłem ale już padły i nie istnieją. Jak ktoś chce się ze mną pobawić za małe kwoty ale to zawsze jakiś ++ to zapraszam ![]() Nie polecam wchodzić w plany za kwoty większe niż 500$, czytałem na innych forach że w takich programach jest programach jest problem z wypłaceniem większych kwot. Jeżeli ktoś potrzebuje dodatkowych informacji to zapraszam to dyskusji tutaj lub na PW. Dostępne systemy płatności na wszystkich serwisach to : PerfectMoney, Payeer, AdvCash, Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum RE: Kilka ciekawych serwisów z godzinnymi naliczeniami - pewue - 04-03-2018 21:39 coś do polecenia na teraz? RE: Kilka ciekawych serwisów z godzinnymi naliczeniami - Bubbex - 10-03-2018 11:39 No tez jestem ciekaw czy coś fajnego na teraz jest ? RE: Kilka ciekawych serwisów z godzinnymi naliczeniami - Karamber - 10-03-2018 12:23 lepiej zainwestujcie u mnie ![]() RE: Kilka ciekawych serwisów z godzinnymi naliczeniami - gugson - 11-03-2018 12:34 Podpinam się do pytania RE: Kilka ciekawych serwisów z godzinnymi naliczeniami - VIPERS888 - 13-08-2018 03:25 Także podpinam się do pytania. |