![]() |
Pytania - Grupy FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Pytania - Grupy FB (/Temat-Pytania-Grupy-FB-153458) |
Pytania - Grupy FB - TakieŻycie - 29-12-2017 22:20 Witam, chciałbym założyć grupę na fb jednak nie miałem z nim nigdy kontaktu (nawet w przypadku prywatnego konta) wiec za wiele nie wiem i chciałbym zadać kilka pytań mam nadzieję że ktoś bardziej obeznany w temacie podzieli się swoją wiedzą a więc do rzeczy: 1.Zakładając grupę robię to odrazu przy rejestracji czy po utworzeniu konta ? 2.Jeśli po utworzeniu konta to lepiej jest zrobić fake konto czy może zakupić jakieś że stażem? Jeśli zakupić to jaki średnio ten staż powinien być? 3.Jeśli stworzenie grupę i w bardzo krótkim odstępie czasu dołączy do niej spora ilość osób narażam sie na weryfikację lub bana ? 4.Czy Facebook zezwala na korzystanie z programów afilacyjnych na takowych grupach? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam ![]() RE: Pytania - Grupy FB - rekki - 30-12-2017 04:38 (29-12-2017 22:20)TakieŻycie napisał(a): Witam, chciałbym założyć grupę na fb jednak nie miałem z nim nigdy kontaktu (nawet w przypadku prywatnego konta) wiec za wiele nie wiem i chciałbym zadać kilka pytań mam nadzieję że ktoś bardziej obeznany w temacie podzieli się swoją wiedzą a więc do rzeczy: Od razu uprzedzam, że na FB nie siedzę od dawna, więc coś mogło się pozmieniać i moje odpowiedzi mogą być nieaktualne. 1. Grupę możesz założyć w dowolnym momencie, czyli po założeniu konta, kiedy tylko chcesz. 2. Nie jestem pewny, ale jeśli konto będzie służyło tylko jako administrator grupy (brak aktywności - brak spamu, lajkowania itd) to nie powinno stanowić różnicy. W większości przypadków aktywności stabilniejsze są zawsze konta stażowe, nie wiem czy w tym przypadku podobnie. 3. Tak, dodając dużą ilość osób w szybkim czasie jesteś narażony na blokadę - kiedyś w ciągu kilku dni dodałem do grupy ponad 20k osób i dostałem bana (nie pamiętam dokładnie, ale chyba na konto główne, a nie na samą grupę - dlatego polecam dodać jako administratora grupy KILKA swoich kont, aby w razie blokady jednego z nich, nadal mieć dostęp do grupy. 4. Jeśli chodzi o ewentualnego bana za promowanie w grupie ww programów, to za samo ich dodawanie grupa nie otrzyma blokady, ani nie zostanie usunięta (poprawcie mnie jeśli się mylę ![]() RE: Pytania - Grupy FB - TakieŻycie - 31-12-2017 05:19 Dziękuję bardzo ze znalazłeś czas i zechciałeś podzielić się swoją wiedzą mam nadzieję że dobrze uda mi się to wykorzystać swoją drogą patent z dodaniem kilku administratorów naprawdę super nie wpadł bym na toa teraz pewnie skorzystam ![]() RE: Pytania - Grupy FB - Hoolig4n - 01-01-2018 13:52 Do Facebooka w każdym przypadku lepiej jest mieć konto stażowe. Myślę, że roczne powinno spokojnie wystarczyć. Takie konto kosztuje około 3.50zł, także ogromny wydatek to nie jest, a spać będziesz spokojniej ![]() |