![]() |
Wysyłam 65 zł na PP >> otrzymuje 60 zł na konto - pilne! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wysyłam 65 zł na PP >> otrzymuje 60 zł na konto - pilne! (/Temat-Wysylam-65-zl-na-PP-otrzymuje-60-zl-na-konto-pilne-153457) |
Wysyłam 65 zł na PP >> otrzymuje 60 zł na konto - pilne! - Fsociety - 29-12-2017 21:33 Siemka, Na szybko potrzebuje wymienić pieniądze z PP na konto bankowe. Ja wysyłam 65 zł na Twoje konto PP, a Ty mi 60 zł na konto bankowe. Proszę o zgłoszenia tylko osób, które posiadają konto w banku Millennium, bo w takowym posiadam konto, zatem pieniążki od razu, by były na moim koncie (sesje wewnętrzne banku są natychmiastowo rozliczane). Jest to pilna sprawa, zatem będę wdzięczny za pomoc ![]() Wysyłam 65 zł na PP >> otrzymuje 60 zł na konto - pilne! - Hybrid1990 - 29-12-2017 21:48 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |