|  | 
| mail w sprawie koszulki ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: mail w sprawie koszulki ;) (/Temat-mail-w-sprawie-koszulki-1534) | 
| mail w sprawie koszulki ;) - Plomien - 07-02-2010 19:38 Mam Z-Lista od października i nadal nie mam koszulki tak więc napisałem  a tutaj treść którą odpisali lockerz  Cytat:Hey Lockerz Member, Jest on sporawy i chyba nikt takiego nie dostał  proszę o jego przetłumaczenie   RE: mail w sprawie koszulki ;) - Alcor - 07-02-2010 20:23 Piszą tam że masz sprawdzić swoje dane, czy są one prawidłowo uzupełnione. Koszulka powinna dojść w 3-4 tygodnie. To tak w skrócie, tylko najważniejsze informacje z tego e-maila.   RE: mail w sprawie koszulki ;) - Szymik - 07-02-2010 20:56 Ja dostałem   RE: mail w sprawie koszulki ;) - piotrek_2596 - 10-02-2010 16:49 Ja też taki dostałem wszyscy dostają jako potwierdzenie |