WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę (/Temat-WOWAPP-czyli-cos-ciekawego-na-fona-i-przegladarke-153342) Strony: 1 2 |
WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę - Wegen - 23-12-2017 19:33 Cześć, przychodzę do was z ciekawą apką na androida i ios. Jest to apka w której zarabiamy : - Oglądając reklamy - Grając w gry - Cash-Back z zakupów - Pisanie i rozmawianie ze znajomymi - Różne ankiety - Ekran blokady na telefonie - Ich własna nowa karta w naszej przeglądarce Aplikacja jest nieinwazyjna i nie zamula telefonu. Wypłaty odbywają się w ciągu 24H na konto bankowe i paypala oraz jakieś inne nieznane mi procesory płatnicze. W apce zarabiamy również na refowaniu, co jakiś czas dostajemy też z automatu refy bo każdy użytkownik nie wchodzący z refa i tak musi się pod kogoś podłączyć. Jak będą jakieś pytania to jak będę potrafił to odpowiem. Apka w pełni wypłacalna i miesięcznie można zarobić więcej niż 50 gr jak to bywa w konkurencyjnych aplikacjach. Linki - Ref - klik Zwykły - klik RE: WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę - krychap - 23-12-2017 21:52 Sprawdzę poszło z ref. RE: WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę - Adam05 - 24-12-2017 22:46 Jakie stawki? RE: WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę - krychap - 24-12-2017 23:42 Różne stawki zależy na czym chcemy zarobić RE: WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę - Wegen - 25-12-2017 00:52 Bardzo różnie, fajne jest to że dostajemy po tygodniu za darmo refy które dają nam %% od swoich zysków, warto powiększać swoją sieć i można wtedy ładnie sobie dorobić do codziennej "drożdżówki". Na na necie można znaleźć dużo potwierdzeń że wypłaca, ale ja jak już dojdę to minimum to też pokażę. RE: WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę - TakieŻycie - 25-12-2017 03:55 Najbardziej interesują mnie ankiety mógłbys podać przeciętne stawki oraz ile średnio takich ankiet przypada na X czasu ? RE: WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę - Itachi198 - 25-12-2017 03:57 Poszło z refa, zobaczymy co to warte RE: WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę - Wegen - 25-12-2017 19:47 (25-12-2017 03:55)TakieŻycie napisał(a): Najbardziej interesują mnie ankiety mógłbys podać przeciętne stawki oraz ile średnio takich ankiet przypada na X czasu ? Ja ankiet nie robię bo nie wiem co tam klikać żeby było dobrze i zepsułem profil ankietowy, mogę tylko powiedzieć że ankiety dostarcza peanut lab i pollfish RE: WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę - hufsmoke - 25-12-2017 21:51 Ja ankiety też zwaliłem chyba bo nie dostaje żadnych, granie w gry nie daje mi żadnych punktów, mam iosa więc nie mam reklam na blokadzie- no słabo, raczej nie zarobie grosza na tym. RE: WOWAPP - czyli coś ciekawego na fona i przeglądarkę - Wegen - 25-12-2017 23:25 Wszystko oprócz instant nalicza po 24H |