Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC (/Temat-Simplysato-Clicker-Ulepszenia-Pseudo-Koparki-BTC-153306) Strony: 1 2 |
Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC - adamak2k - 22-12-2017 13:15 Bardzo ciekawa gra, powstała wczoraj. Wyróżnia się na tle konkurencji, przede wszystkim znowu mamy do czynienia ze swego rodzaju grą. Jest to unikalna strona i gwarantuję wam, że nie znudzi się tak szybko jak zwykły faucet. Nie będziecie odczuwać monotonności a postęp! - OPIS - Simplysato to gra-faucet, w której klikamy na przycisk, aby zdobyć Bitcoin satoshi. Przy każdym kliknięciu zwiększa się COOLDOWN, czyli czas oczekiwania na kolejne kliknięcie. COOLDOWN zeruje się co pewien czas. Gdy minie czas (te kilka sekund) to mamy przycisk. Klikamy bez żadnej Captchy itd. Gra oferuje kupowanie koparek, z tego co rozumiem można kilka tego samego typu jednocześnie. Oczywiście takich pseudo-koparek w grze Poza koparkami mamy do kupienia ulepszenia typu zmniejszenie cen o 1%, zwiększenie SPC (satoshi na kliknięcie) i skrócenie czasu czekania na reset opóźnienia do klikania. - ULEPSZENIA - Chyba nie ma co tłumaczyć, wszystko jest dobrze rozpisane w tabelce. - DOŁĄCZ - Link polecający: SimplySato Link zwykły: SimplySato Aby zacząć grać wystarczy wpisać swój adres Bitcoin. - WYPŁATY - Chyba nie FaucetHub, to się okaże bo gra ma jeden dzień. Na chwilę obecną nie ma dowodów wypłat. Zobaczymy czy wypłaca Minimum do wypłaty to 25 000 satoshi, a opłata transakcyjna to 3 000 satoshi. RE: Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC - kilmarnock - 22-12-2017 13:32 Poszło z refa zobaczym jak pójdzie RE: Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC - adamak2k - 22-12-2017 13:34 Dziękuję za refa Sam też jestem ciekaw. Mamy tu kolejną po CMG świeżą grę. Zobaczymy czy wypłacalna RE: Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC - adamak2k - 23-12-2017 12:11 Okej, na chwilę obecną mam 1 koparkę offline oraz ulepszyłem cooldown -1. Zaczyna mi się ta strona podobać. Chociażby dlatego, że administrator słucha to, co użytkownicy piszą mu w temacie na bitcointalk. Co do ulepszeń które mam: Dirtminer (za 50 satoshi) - daje 0.000001 Satoshi co sekundę nawet gdy jesteśmy poza grą na zawsze! Można oczywiście kupić kilka takich, ale cena każdej kolejnej koparki jest coraz większa. Decrease cooldown (też 50 satoshi) - sprawia, że teraz, aby zmniejszyć opóźnienie w klikaniu o 1 sekundę muszę czekać 59 sekund, a nie 60. Na dłuższą metę to robi różnicę! A jak wam idzie? RE: Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC - ir0o_w - 23-12-2017 14:55 Ciekawie wygląda, poszło z refa RE: Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC - adamak2k - 23-12-2017 15:26 Dzięki za refa, miłego zarabiania i szybkiego rozbudowywania! Ja tymczasem zbieram na zwiększenie SPC (satoshi za kliknięcie). RE: Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC - ir0o_w - 23-12-2017 16:08 Poleciało z Refa co z tego wyjdzie to zobaczymy RE: Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC - hufsmoke - 23-12-2017 16:10 Wejdę po pierwszej wypłacie twojej RE: Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC - Shadow271 - 23-12-2017 16:36 (23-12-2017 12:11)adamak2k napisał(a): Dirtminer (za 50 satoshi) - daje 0.000001 Satoshi co sekundę nawet gdy jesteśmy poza grą na zawsze! Można oczywiście kupić kilka takich, ale cena każdej kolejnej koparki jest coraz większa. Czyli niecałe 13 889 dni i 50 satoshi się zwraca, więc po tych 38 latach zaczynamy zarabiać RE: Simplysato - [ Clicker | Ulepszenia | Pseudo-Koparki ] - BTC - adamak2k - 23-12-2017 16:42 (23-12-2017 16:08)ir0o_w napisał(a): Poleciało z Refa co z tego wyjdzie to zobaczymyDzięki (23-12-2017 16:10)hufsmoke napisał(a): Wejdę po pierwszej wypłacie twojejCzuję, że może to trochę potrwać! (23-12-2017 16:36)Shadow271 napisał(a):(23-12-2017 12:11)adamak2k napisał(a): Dirtminer (za 50 satoshi) - daje 0.000001 Satoshi co sekundę nawet gdy jesteśmy poza grą na zawsze! Można oczywiście kupić kilka takich, ale cena każdej kolejnej koparki jest coraz większa. Nie ma to jak solidna matematyka |