![]() |
Import z chin - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Import z chin (/Temat-Import-z-chin-153241) |
Import z chin - Lazork - 19-12-2017 14:13 Witam, Ma ktoś może pomysł którego nie realizuje i mógł by się podzielić ![]() A mianowicie co by tu można ściągnąć z chin? ![]() Jeżeli pomysł będzie naprawdę dobry i dojdzie do jego realizacji to przewidziana jest nagroda ![]() RE: Import z chin - Itachi198 - 19-12-2017 14:28 Na tą chwilę nic xd cło, VAT sprawią że Ci się odechce, wiem co mówię xd Ale jak już to jakieś długopisy z alibaby lub baterie xd Odkąd PiS doszedł do władzy i powymieniał ludzi w urzędach (celnych też) to jest to jakaś masakra xD RE: Import z chin - Hexagon. - 19-12-2017 15:37 Mnie zastanawia jedno, skąd handlarze np. akcesoriami do smartfonów są w stanie zaoferować ceny niższe czasami niż na Ali. Lecą po kosztach żeby się wybić a potem zmieniają cenę? Chciałem wystartować z własną DG ale konkurencja jest ogromna i wybić się z pewnością łatwo nie będzie. RE: Import z chin - twardy - 19-12-2017 15:46 Widzisz cene na ali pojedynczej sztuki. Zamow 1000 to Ci majfrend da znizke. RE: Import z chin - Lazork - 19-12-2017 19:23 długopisy to nie ![]() RE: Import z chin - dimsons - 01-01-2018 16:13 doczepie się do tematu. chętnie nawiążę z kimś współpracę / zostanę częściowym inwestorem interesują mnie duże ilości towarów z ominięciem cła itp , coś na czym można zarobić sprzedając w polsce zna ktoś chińskie firmy co mają korzystne ceny (hurtowe) z wysyłką do Polski? RE: Import z chin - bafeng - 20-01-2018 08:19 Lokalne punkty w Chinach są rzeczywiście bardzo tanie. Są również słabej jakości, ale również bardzo trwałe, musisz zrozumieć, jestem chiński Import z chin - themi8 - 22-01-2018 23:45 Towar jest tani ale wysylka I oplaty buduja cene da sie pewne rzeczy obejsc ale to trzeba miec lep I checi. Jak cos to pm Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |