Lista faucetów BLK - BlackCoin - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Faucety (/Forum-Faucety-464) +--- Wątek: Lista faucetów BLK - BlackCoin (/Temat-Lista-faucetow-BLK-BlackCoin-153051) |
Lista faucetów BLK - BlackCoin - Pitko1 - 12-12-2017 20:49 Chciałem się podzielić z wami listą kraników BlackCoin. Starałem się wybierać te które są najmniej awaryjne, a z czasem będę aktualizować listę Do obsługi jest wymagany jest portfel BlackCoin oraz konto na FaucetHub. Wersja na PC: POBIERZ Wersja na Adnroid: POBIERZ FaucetHub: REF CZYSTY FaucetHub to serwis który zbiera wszystkie fundusze zarobione z kraników i przy odpowiednim minimum pozwala na wypłatę środków na portfel. UWAGA: Zalecam wyłączenie AdBlocka ponieważ jest on wykrywany przez takie stronki i nie pozwala to na zarabianie z faucetów. A tutaj lista kraników: Działające: Fadetoblk REF CZYSTY Nagroda z kranika: od 0.006 BLK do 0.013 BLK za klik Czas oczekiwania na ponowne użycie: 15 minut Prowizja z polecenia: 30% Notka ode mnie: Jest to chyba największa bomba jeżeli chodzi o kraniki BlackCoin. Średnio wyciskam z niego około 0.007 BLK. Brać póki ciepłe WapServ REF CZYSTY Nagroda z kranika: 0.0014 USD za klik Czas oczekiwania na ponowne użycie: 5 minut Prowizja z polecenia: 20% Notka ode mnie: Coinsy na FaucetHub musimy wypłacać ręcznie z poziomu konta które jest w kraniku (nie ma żadnego minimum). Get Free Coin REF CZYSTY Nagroda z kranika: 0.002 BLK za klik Czas oczekiwania na ponowne użycie: 10 minut Prowizja z polecenia: 10% RektCoins REF CZYSTY Nagroda z kranika: od 0.0015 do 0.003 BLK za klik Czas oczekiwania na ponowne użycie: 7 minut Prowizja z polecenia: 25% Rektzio REF CZYSTY Nagroda z kranika: 0.002 BLK za klik Czas oczekiwania na ponowne użycie: 7 minut Prowizja z polecenia: 20% Zen Faucet REF CZYSTY Nagroda z kranika: 0.0015 BLK za klik Czas oczekiwania na ponowne użycie: 0 minut Prowizja z polecenia: 20% BlackCoin Sutnik II REF CZYSTY Nagroda z kranika: od 0.000905 do 0.0012 BLK za klik Czas oczekiwania na ponowne użycie: 0 minut Prowizja z polecenia: 15% BitBLK REF CZYSTY Nagroda z kranika: 0.0032 BLK za klik Czas oczekiwania na ponowne użycie: 5 minut Prowizja z polecenia: ??? Pod lupą: Top BlackCoin (WSTRZYMANE) REF CZYSTY Nagroda z kranika: od 0.0048 BLK do 0.005 BLK za klik Czas oczekiwania na ponowne użycie: 5 minut Prowizja z polecenia: 10% RE: Lista faucetów BLK - BlackCoin - Pitko1 - 13-12-2017 20:48 Dodałem 3 nowe kraniki i przeniosłem 2 do wstrzymanych ponieważ nie mają odpowiedniej ilości środków do wypłat. RE: Lista faucetów BLK - BlackCoin - xdax1 - 13-12-2017 21:31 Proponuję to poprawić: (WSTZYMANE) RE: Lista faucetów BLK - BlackCoin - Pitko1 - 13-12-2017 21:38 (13-12-2017 21:31)xdax1 napisał(a): Proponuję to poprawić:Już poprawione xD. Dzięki. |