![]() |
Blokada logowania na fejsie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Blokada logowania na fejsie. (/Temat-Blokada-logowania-na-fejsie-153024) |
Blokada logowania na fejsie. - Drzew - 11-12-2017 21:21 Witam Przy zakładaniu xx konta w pewnym momencie dostałem komunikat o weryfikacji twarzy, brzmi to tak "Prześlij swoje zdjęcie, na którym wyraźnie widać Twoją twarz. Sprawdzimy je i na trwałe usuniemy z naszych serwerów." Od tej pory nie mogę się zalogować, na żadne konto. Da radę to jakoś obejść programem, czy wklepać im jakąś twarzyczkę z pixabay? RE: Blokada logowania na fejsie. - Infiltrator - 11-12-2017 22:36 Jeżeli na każdym koncie masz komunikat o wysłaniu zdjęcia, to konta według mnie są już spalone. W sensie nie możesz przy weryfikacji każdego konta wysyłać tego samego zdjęcia ![]() Nie wiem (choć wątpię) czy zdjęcie ze stocka coś pomoże. Dawno już nie działałem na FB, więc wiele niestety nie pomogę. Jak zakładałeś te konta? RE: Blokada logowania na fejsie. - dawids7627 - 11-12-2017 23:40 Ja już dwa razy wziąłem czyjeś zdjęcie z ig i przeszło bez problemu RE: Blokada logowania na fejsie. - Drzew - 12-12-2017 08:56 Konta zakładałem przez chrome z dodatkiem VPS (płomykiem) Podesłałem im zdjęcie z pixabay, wchodzę rano i znikło póki co, chociaż pewnie jeszcze to wróci. Musze bardziej uważać i częsciej cookie czyścić ![]() RE: Blokada logowania na fejsie. - Infiltrator - 13-12-2017 09:21 No to dobrze, że się udało. Powodzenia! ![]() RE: Blokada logowania na fejsie. - makecash - 14-12-2017 03:40 U mnie też było to coś żebym wysłał zdjęcie twarzy. Wysłałem, lecz już 3 dzień dziś będzie leciał a unbana ani żadnej wiadomości na mailu nie ma a pisało tam po wysłaniu, że się ze mną skontaktują :| Miał ktoś podobnie, że czekał kilka dni ? |