Zarabianie na starych urządzeniach - co i jak? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na starych urządzeniach - co i jak? (/Temat-Zarabianie-na-starych-urzadzeniach-co-i-jak-153019) |
Zarabianie na starych urządzeniach - co i jak? - xKubbbs - 11-12-2017 18:36 Cześć, Mam do wykorzystania 2 telefony z Androidem, komputer stacjonarny (w miare dobry). Co polecacie mi z nimi zrobić? Na telefonach i kompie mam teraz bota na GG (adfly + imagetwist) i nabijam sobie trochę hitów na hitleap. Dałoby rade coś dołożyć, żeby zarobki były coraz większe? Zależy mi na stronkach/porobramach/botach, w które „same” będą za mnie zarabiać. Z góry dzięki Smile RE: Zarabianie na starych urządzeniach - co i jak? - Shadow271 - 11-12-2017 19:11 dostałeś już jakąś kasę od imagetwist? RE: Zarabianie na starych urządzeniach - co i jak? - xKubbbs - 11-12-2017 20:12 (11-12-2017 19:11)Shadow271 napisał(a): dostałeś już jakąś kasę od imagetwist? Dopiero zbieram 0.5$/20$ potrzebne do wypłaty. Podobno wypłacalne ale się dopiero okaże. |