Nowa ruletka CS:GO! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowa ruletka CS:GO! (/Temat-Nowa-ruletka-CS-GO-152980) |
Nowa ruletka CS:GO! - xprezq2 - 10-12-2017 16:24 Witam w tym poście chciałbym przedstawić nowa ruletkę ze skinami CS:GO (Podobno twórcow CSGOPOLYGON) - CSGORGB.COM ________________________________________________________________________________ Aby wypłacić skiny nie trzeba nic wpłacać! Coinsy które odbierzecie możecie wypłacić bez grania na ruletce, lecz itemy do wypłacenia są dostępne od 0,80$. ________________________________________________________________________________ Aby odebrać darmowe coinsy należy wejść na górną zakładke "FREE COINS" - Aby odebrać darmowe 0,50$ należy w PROMO CODE wpisać kod DELETE - Za dołączenie do grupy otrzymacie 0,25$ - A co godzinę możecie odebrać 0,10$ Razem otrzymujemy 0,85$ i już możemy wypłacić skina z depozytu lub grać za nie na ruletce i spróbować zdobyć lepszego skina ale to już od was zależy Ja zagrałem i udało mi się wygrać 10$ ______________________________________________________________________________ Jakby ktoś nie wierzył załączam dowód wypłaty, miłego grania! Nowa ruletka CS:GO! - Hybrid1990 - 10-12-2017 16:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |