Co włączyć na VPS by zarobić? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Co włączyć na VPS by zarobić? (/Temat-Co-wlaczyc-na-VPS-by-zarobic-152974) |
Co włączyć na VPS by zarobić? - aero2 - 10-12-2017 14:48 Witam. Co polecacie włączyć na VPS by zarobić? Program albo skrypt w konsoli? Próbuję kopać krypto walutę programem MinerGate myślałem też o HitLeap. Wpadłem na pomysł by zrobić fake transmisję przez OBS Studio na YouTube. Nie oczekuję cudów ale żeby był z tego w miarę pewny pieniądz jeśli się da. RE: Co włączyć na VPS by zarobić? - makecash - 10-12-2017 20:16 Może jakieś botki do serwisów pod wymianę fanów ? Np. nabijanie punktów na addmefast i sprzedaż konta z pkt. ? RE: Co włączyć na VPS by zarobić? - broofie - 10-12-2017 21:05 Może zainteresuje cie moj poradnik nt ogads. Majac VPS i kilka emulatorow na nim odpalonych można wyciagnac fajne pieniądze RE: Co włączyć na VPS by zarobić? - Adwez - 10-12-2017 23:51 Polecam sprawdzić mój poradnik. Link w sygnaturze. |