[WYKONAM] Grafikę na każdy portfel - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM] Grafikę na każdy portfel (/Temat-WYKONAM-Grafike-na-kazdy-portfel-152940) |
[WYKONAM] Grafikę na każdy portfel - Thinker - 08-12-2017 20:28 Cześć. Jestem średnio zaawansowanym grafikiem, który nadal uczy się wszelkiej maści rzeczy związanych z grafiką, więc ceny nie będą wygórowane i będą ustalane z każdą osobą indywidualnie. Postanowiłem w końcu wystawić jakieś ogłoszenia aby nabrać większego doświadczenia w tym co robię i stworzyć w końcu jakieś ciekawe portfolio. Z racji tego, że większa motywacje mam do robienia grafik komuś niż samemu sobie to czekam na Wasz kontakt. Będę starał się spełnić w jak największym stopniu Wasze oczekiwania i oby każdy wyszedł z transakcji zadowolony, na tym głównie mi zależy. Pozdrawiam wszystkich! RE: [WYKONAM] Grafikę na każdy portfel - Captain - 08-12-2017 20:46 Wrzuć jakieś przykładowe prace, bo nie wiadomo co dokładnie potrafisz. Grafika to bardzo szerokie pojęcie. RE: [WYKONAM] Grafikę na każdy portfel - Thinker - 08-12-2017 21:56 W obecnej chwili mam jedną pracę że względu na to że mam nowy laptop, a stary się spalił. 2 Dotychczas robiłem loga, wizytówki, banery itp. Nie robiłem jeszcze stron internetowych na których chce się skupić od niedawna. [WYKONAM] Grafikę na każdy portfel - Majka - 11-06-2018 12:53 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |