Problem z zarejestrowaniem się. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Problem z zarejestrowaniem się. (/Temat-Problem-z-zarejestrowaniem-sie-152923) |
Problem z zarejestrowaniem się. - Revengor - 08-12-2017 14:36 Witam, Piszę z pewnym problemem, otóż podczas rejestracji, mianowicie całkowitym wypełnieniu danych z formularza wyskakuje mi błąd: "Uzupełnij poprawnie wszystkie dane z formularza.". Próbowałem chyba wszystkiego i cały czas pojawia się ten sam komunikat. Nie mam już pomysłu jak to rozwiązać, proszę o pomoc. RE: Problem z zarejestrowaniem się. - twardy - 08-12-2017 14:40 I tak Ci konta nie aktywuja jesli nie jestes "z polecenia" i nie mam tu na mysli reflinka. RE: Problem z zarejestrowaniem się. - Majka - 08-12-2017 14:41 rejestracja dla nowych w leadmore jest zamknięta. RE: Problem z zarejestrowaniem się. - Revengor - 08-12-2017 14:45 dzięki za odpowiedź |