![]() |
mgll - dziennik z dużymi celami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: mgll - dziennik z dużymi celami (/Temat-mgll-dziennik-z-duzymi-celami-152866) Strony: 1 2 |
mgll - dziennik z dużymi celami - mgll - 06-12-2017 05:11 ![]() START 6.12.17
ROZDZIAŁ I Witam serdecznie! Na imię mam Maciej, 2 miesiące temu rozpocząłem studia i można uznać to za początek pomysłu prowadzenia dziennika i samego zarobku. Jestem niedoświadczonym earnerem, ale jeśli podchodzę do czegoś ambitnie to uczę się tego w dość krótkim czasie. Pierwszy rozdział mojej historii będzie trwał prawdopodobnie do końca czerwca. Pożyjemy, zobaczymy jak to będzie naprawdę ![]() Pierwsze co to potrzebuję zorientować się w jaką dziedzinę zarabiania pójść. Przyda mi się na pewno jakiś mentor lub osoby, które podeślą jakąś banalną radę, lecz przydatną dla mnie. Interesuje mnie Real Content, a suby lub ppa nie podchodzą mi. Po prostu nie czułbym się dobrze robiąc to. Struktura dziennika będzie nieco inna niż zwykle, bo będę robił sprinty - tak zwane krótkie najczęściej tygodniowe cele, które należy wykonać. CEL GŁÓWNY: własne mieszkanie ![]() Coś na wzór tego ![]() CEL GRUDNIOWY: 300zł SPRINT 6.12 - 13.12
Za każde wsparcie, nawet te słowne będę bardzo wdzięczny ![]() RE: mgll - dziennik z dużymi celami - Crausher - 06-12-2017 15:26 Może mobilne PPI (OgAds na przykład) cię zainteresuje? Tak czy inaczej rada jaką ci mogę dać to ucz się SEO (z tego zawsze jest dobry pieniądz) i nie poddawaj się ![]() RE: mgll - dziennik z dużymi celami - mgll - 07-12-2017 15:30 ![]() 6 grudnia Co zrobiłem?
CEL GRUDNIOWY: 0 / 300zł RE: mgll - dziennik z dużymi celami - patttson - 07-12-2017 16:18 Może PPA? byłoby bardziej dochodowe imho na 100% jesli dobrze stargetujesz, zalezy jeszcze czy traffic z PL czy global RE: mgll - dziennik z dużymi celami - mgll - 07-12-2017 16:34 (07-12-2017 16:18)patttson napisał(a): Może PPA? byłoby bardziej dochodowe imho na 100% jesli dobrze stargetujesz, zalezy jeszcze czy traffic z PL czy global Zastanawiałem się nad tym, ale tak jak pisałem nie czuję się dobrze, żeby rozpocząć biznes, w że tak powiem "oszustwach" ![]() Dla jasności nie mówię, że biznesmeni, którzy zarabiają na tym są oszustami, bo to ludzie są baranami, które myślą, że za weryfikację dostaną wszystko ![]() Traffic jak na razie PL, ale mam pomysł na globalkę ![]() RE: mgll - dziennik z dużymi celami - patttson - 07-12-2017 16:42 Niestety chcąc coś osiągnąć, tymbardziej taki cel, musisz troche zatrzeć swoją moralność lub przenieść się np. na afiiliacje, bo z PPI może troche zejść. Weź też pod uwagę, że stawki dla PL są stosunkowo niskie, więc lepiej to kierunkować na global. Chyba, że PPI to jest twój tymczasowowy sposób, w takim razie nie wnikam ![]() RE: mgll - dziennik z dużymi celami - mgll - 07-12-2017 16:45 Zastanowię się ![]() ![]() Po Twoich słowach zamierzam przerzucić się na globalny zarobek, mimo że PPI to głównie stworzenie początkowego funduszu, który będę mógł zainwestować, czy to w serwis internetowy, czy w kryptowaluty. Btw. świetny avatar ![]() RE: mgll - dziennik z dużymi celami - patttson - 07-12-2017 17:00 Najlepiej będziesz wiedział, w który kierunek chcesz pójść. Aczkolwiek, z tą fortunę to prawda. Globalny rynek nie potrzebuje duzo więcej pracy, a na pewno lepiej sie oplaca ;p //Taka konwersacja dwóch Harveyów ![]() RE: mgll - dziennik z dużymi celami - ggusiaja - 07-12-2017 19:06 Życze powodzenia ![]() RE: mgll - dziennik z dużymi celami - xela94 - 08-12-2017 00:06 Wysoko mierzysz, ale o to chodzi! ;D Powodzenia ![]() |