Nowy Polski serwis z nagrodami - darmowenagrody.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy Polski serwis z nagrodami - darmowenagrody.pl (/Temat-Nowy-Polski-serwis-z-nagrodami-darmowenagrody-pl-152643) |
Nowy Polski serwis z nagrodami - darmowenagrody.pl - patspa3 - 27-11-2017 15:07 Witajcie. Co powiedzielibyście na stworzenie nowego Polskiego serwisu z nagrodami? Aktualnie nie ma gdzie zdobywać nagród. Gokano padło, aveprize niebawem pewnie też. W związku z tym proponuję aby założyć nowy portal... Tworzony bezpośrednio przez nas... to my jako społeczność wymyślilibyśmy wszystkie typy zadań i nagrody. Administracja czuwałaby nad tym projektem (gdyby oczywiście wyraziła poparcie dla tego projektu i chęć współpracy). Nie chcę na tym zarabiać... po prostu chce stworzyć dobry portal z nagrodami ale bez wsparcia się to nie uda... chce aby każdy zainteresowany mógł zdobyć fajna nagrodę bez obawy o to czy tą nagrodę faktycznie otrzyma. Domena jest darmowenagrody.pl Ja jestem programistą więc to ogranicza koszty... Pewnie potrzebna byłaby osoba która stworzyłaby logo i trochę innych grafik... I ktoś kto potrafiłby to rozreklamować. Myślę ze jakbyśmy się zebrali w ciągu tygodnia to w styczniu można startować z portalem. Co o tym sądzicie ? Pozdrawiam RE: Nowy Polski serwis z nagrodami - darmowenagrody.pl - twardy - 27-11-2017 15:24 Darmowe nagrody A slyszales/widziales kiedys platne nagrody? Na dzien dobry brzmi jak scam. RE: Nowy Polski serwis z nagrodami - darmowenagrody.pl - patspa3 - 27-11-2017 15:46 Teraz to mnie rozwaliłeś... po nazwie odrazu zakładasz że scam ? czy nie ważniejsze jest to że ktoś próbuje zrobić coś dobrego i liczy na odrobinę wsparcia ? mógłbym to zrobić i przygotować sam... ale liczę na innych i zakładam że więcej osób chciałoby zdobywać fajne nagrody. inna sprawa to często jest tak ze nagrody są za darmo ale płaci się za wysyłkę tych nagród... a tu byłoby wszystko za darmo RE: Nowy Polski serwis z nagrodami - darmowenagrody.pl - Arivi - 27-11-2017 16:11 (27-11-2017 15:46)patspa3 napisał(a): mógłbym to zrobić i przygotować sam To zrób sam i jeszcze czerp z tego zyski, w czym problem? Wypromować stronę z darmowymi rzeczami to pestka... wystarczy system reflinków, a po miesiącu serwery będą padać z przeciążenia. Chętnych na darmowy kubek, koszulke czy też breloczek jest pełno. Temat trochę w stylu: "Dostałem ducha natchnienia i wpadłem na pomysł stworzenia samozarabiającej na siebie strony, ale sam jej nie potrafię poskładać w całość. Pomóżcie mi to będziecie mieli kolejną strone z restockami" . Nowy Polski serwis z nagrodami - darmowenagrody.pl - Hybrid1990 - 17-11-2020 23:21 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |