Komentarze Allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Komentarze Allegro (/Temat-Komentarze-Allegro-152551) |
Komentarze Allegro - schab - 23-11-2017 22:17 1.Nazwa przedmiotu : Kupie komentarze Allegro 2.Opis przedmiotu : Potrzebuję komentarzy pozytywnych na Allegro. Konto jest firmowe, nowoutworzone - stąd potrzeba komentarzy i nabicia wiarygodności, bo nie sądzę aby puste konto miało sens. Państwa dane oczywiście będą przeze mnie chronione, nie zamierzam ich w żaden sposób wykorzystywać. Mogę to dać na piśmie - zanim zakupicie aukcje na allegro. Przedmioty które na aukcji umieściłem są wirtualne i związane z działalnością firmy (agencja reklamy). Na zakup aukcji przesyłam 10 zł (tyle kosztuje przedmiot na aukcji) + 7.50 zł za Państwa pomoc - Państwo kupujecie przedmiot i po minimum 6h od zakupu wystawiacie pozytywa. 3.Zdjęcia : n/d 4.Kontakt : PW na ZC 5.Cena : oferuję 7.50 zł za każdy komentarz (max. 1 komentarz / 1 konto - jak ktoś ma znajomych/inne konta to jak najbardziej moze to wykonac pare razy) 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew (mbank/Alior), Paypal, skrill Jestem osobą uczciwą - wysyłam kasę najpierw, stąd januszy którzy zaczną pisać, że zamierzam na kogoś wziąć kredyt mając jego imię i nazwisko prosiłbym o niepisanie w tym temacie. RE: Komentarze Allegro - deidara3210 - 28-11-2017 08:44 Wszystko przebiegło bez problemowo polecam. RE: Komentarze Allegro - schab - 28-11-2017 14:33 Każdy kto już skorzystał niech pamięta, że w razie posiadania innego konta możemy powtórzyć transakcje. Mile widziane również konta kolegów, znajomych itp 2 Z racji licznych pytań co do tego jakimi metodami wypłacam kasę, to jest to dla mnie bez znaczenia. Mam konto w mbanku i aliorze, a co do elektronicznych portmonetek to paypal i skrill również wchodzi w grę. Mile widziane reputy od osób, z którymi udała mi się współpraca. Nic nie wpłacacie jako pierwsi - kasę najpierw dostajecie ode mnie. RE: Komentarze Allegro - DENON - 28-11-2017 15:01 Sprawdź skrzynkę. RE: Komentarze Allegro - SpeaRR - 28-11-2017 20:39 Pw. RE: Komentarze Allegro - Krissu - 28-11-2017 21:00 Możesz rzucić na PW RE: Komentarze Allegro - thomasward - 28-11-2017 21:06 Jak aktualne to PW RE: Komentarze Allegro - xMaster223 - 28-11-2017 21:11 Wszystko ok kupiłem kasę dostałem za aukcje komentarz i go wystawiłem RE: Komentarze Allegro - DENON - 28-11-2017 21:45 Również polecam. RE: Komentarze Allegro - Kunk - 29-11-2017 09:28 Polecam, wszystko gra. |