Nievatowiec, nip ue i rozliczanie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nievatowiec, nip ue i rozliczanie. (/Temat-Nievatowiec-nip-ue-i-rozliczanie-15248) |
Nievatowiec, nip ue i rozliczanie. - D3S1DER1UM - 18-10-2010 16:35 Mam pytanko do Ciebie drogi tyndyku . Pewna firma z niemiec (hurtownia) chce ze mną współpracować. Z tego co mi wiadomo potrzebny jest nip ue z tym że nie jestem vatowcem. Prowadze kpir. W takiej sytuacji chyba nie muszę wyrabiać nip ue. Firma która chce ze mną współpracować właśnie chce mój nip ue i nie wiem jak postąpić w tej sytuacji. Czy jest konieczne wyrobienie tego? ... i czy musze jakoś rozliczać się z zakupów w UE jeśli tak to jak i jak dokumentować taki zakup? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam . RE: Nievatowiec, nip ue i rozliczanie. - tyndyk23 - 18-10-2010 18:07 Temat przeniesiony na pw Do zamknięcia Nievatowiec, nip ue i rozliczanie. - Artinesse - 28-02-2018 11:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |