![]() |
0,06$ Co godzine na Steam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 0,06$ Co godzine na Steam (/Temat-0-06-Co-godzine-na-Steam-152466) |
0,06$ Co godzine na Steam - ToraTora - 21-11-2017 15:29 Witam! Temat tego typu przewijał się już nie raz lecz nie widziałem jeszcze sposobu ze stroną którą znalazłem . Jedynym wymogiem którego potrzebujemy to posiadanie gry RUST na Steam . Na stornie którą podam poniżej mamy możliwość na start otrzymania 510 Coin'ów co przerzuca się na wartość 0,06$ . W ciągu 24h możemy zarobić 1,3$ w skinach . **STRONA SPRAWDZONA WYPŁACA BEZ WPŁATY ! Przejdźmy do poradnika : Krok 1: Wchodzimy na strone rustmoney.com Krok 2: Logujemy się na swoje konto Steam Krok 3: W dolnym lewym rogu pod czatem klikamy Affilates Krok 4: Używamy kodu "NACHBAR" i w tym momencie dostajemy na start 400 coinów (jest to mój kod z którego dostaje kilka coinów , jak nie chcesz korzystać nie musisz ![]() Krok 5: Klikamy w górnym prawym rogu na nasz profil i wklejamy Trade Link po czym Weryfikujemy nasz profil Krok 6: Wchodzimy w zakładkę free coin i wykonujemy kroki podane w tej zakładce , po wykonaniu ich mamy możliwość otrzymania co godzine 55 coin'ów . Jeśli miałby ktoś jakiekolwiek problemy śmiało pisać na PW . 0,06$ Co godzine na Steam - Hybrid1990 - 21-11-2017 15:58 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |