![]() |
Gdybym był bogaty... czyli trochę tego i trochę tamtego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Gdybym był bogaty... czyli trochę tego i trochę tamtego (/Temat-Gdybym-byl-bogaty-czyli-troche-tego-i-troche-tamtego-152445) |
Gdybym był bogaty... czyli trochę tego i trochę tamtego - Spikkyyy - 20-11-2017 20:02 Siema, witam na moim dzienniku. Zakładam go głownie po to żeby pochwalić się moimi pierwszymi zarobionymi "centami", spytać w razie potrzeby o radę i usystematyzować moją pracę. Jestem dosyć młodym człowiekiem (podejrzewam, że młodszym niż 70% użytkowników tego forum) no i chciałbym coś tam sobie dorobić do kieszonkowego. Tak jak w tytule będzie tu trochę tego, trochę tamtego bo będę starał się wypróbować jak najwięcej sposobów żeby znależć ten jeden idealny
![]() Serwisy, w których coś próbuje wraz z dzisiejszymi zarobkami: ClixSense: $0.18 Wszelkie serwisy SUB SMS: $0 PPI: $0.01 adf.ly: $0.06 Razem: $0.25 Czyli zaczynamy grubo ![]() Zadania na najbliższe dni: -Zacząć się przykładać do nauki ![]() -Założyć bloga pod niszę, podłączyć content lockera, wypromować go -Zrobić kilka filmików na YT pod PPA (no i z reflinków coś wpadnie) -Zarobić coś na refach z ClixSense[/size] Mój pierwszy cel to $150 na miesiąc: $0.25/$150 RE: Gdybym był bogaty... czyli trochę tego i trochę tamtego - pspsga - 20-11-2017 20:04 Zgaduje : Masz 17 lat ? ![]() RE: Gdybym był bogaty... czyli trochę tego i trochę tamtego - Adixx - 20-11-2017 22:19 Powodzenia. ![]() RE: Gdybym był bogaty... czyli trochę tego i trochę tamtego - headhunterz - 21-11-2017 17:35 powodenia, oby to nie byl kolejny dziennik, ktory po 3 dniach przestanie istniec ![]() RE: Gdybym był bogaty... czyli trochę tego i trochę tamtego - Spikkyyy - 23-11-2017 17:08 (20-11-2017 20:04)pspsga napisał(a): Zgaduje : Masz 17 lat ?No trochę mniej ![]() No siema. Minęło już kilka dni od ostatniego wpisu. W tym czasie udało mi się zrobić 3 z 4 wyznaczonych sobie zadań. Założyłem bloga, napisałem na niego post, pozostało mi tylko zrobienie z nim filmu i wypromowanie go na YT. Doradźcie jaki serwis SUB SMS/CPA najlepiej podpiąć pod przycisk "Download" (real content) na blogu? Co do moich zarobków z refów na Clixsense to jest to aż $0.21 ![]() Serwisy, w których coś próbuje wraz z zarobkami od ostatniego wpisu: ClixSense: $0.78 Wszelkie serwisy SUB SMS: $0 PPI: $0.14 adf.ly: ok. $0.30 Razem: $1.22 Miesięczny cel: $1.47/$150 Ważne, żę więcej niż ostatnio ![]() Zadania na nadchodzące dni: 1. Zrobić kilka postów na blogu + filmy na YT 2. Przetestować jakiś program HYIP 3. Kupić mentoring (?) RE: Gdybym był bogaty... czyli trochę tego i trochę tamtego - pspsga - 23-11-2017 17:13 To zależy ile masz wolnego czasu i ile kasy możesz wydać. Jeśli masz dużo czasu , to lepiej nie kupuj mentroringu , tylko dojdź do wszystkiego samemu ![]() ![]() ![]() |