![]() |
Bitcoin na koszulkach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Bitcoin na koszulkach (/Temat-Bitcoin-na-koszulkach-152366) Strony: 1 2 |
Bitcoin na koszulkach - patryk574 - 17-11-2017 14:06 Mam pytanie. Chciałbym stworzyć koszulkę ze znakiem graficznym bitcoina ale nie wiem czy ma on jakieś prawa autorskie, czy można go swobodnie kopiować ? Jeżeli ktoś zna odpowiedź na to pytanie to z góry dziękuję ![]() Chcę właśnie wystawić taką koszulkę w swoim sklepie ale nie wiem czy mogę ;/ RE: Bitcoin na koszulkach - rachman - 17-11-2017 17:01 Nie słyszałem by ten znak był zarejestrowany ale sprawdź. Jak nie jest to pozostaje kwestia czy sam wykonasz znak czy ktoś to zrobił - wtedy musisz licencji przestrzegać. Kiedyś próbowano zarejestrować znak ale oprotestowała to giełda bitcoin i chyba nadal się to nie udało. BTC ma być wolna i chyba o to chodzi ![]() Bitcoin na koszulkach - Snaggy - 18-11-2017 13:31 Bardzo dobre pytanie sam sie zastanawiałem. ![]() ![]() Sent from my Redmi 4X using Tapatalk RE: Bitcoin na koszulkach - NapalonaOla16 - 18-11-2017 14:09 Na allegro sprzedaja to jako kolekcjonerskie monety, wiec wydaje mi sie, ze mozesz ladowac w najlepsze te koszulki. RE: Bitcoin na koszulkach - patryk574 - 20-11-2017 14:48 znalazłem na którymś angielskim forum podobne pytanie i napisali tam ,że bez problemu można umieszczać, więc chyba zacznę działać ![]() RE: Bitcoin na koszulkach - rachman - 20-11-2017 16:28 Na forum prawnym tak pisali? ![]() Nie wierz we wszystko co ludzie piszą no weź... Myślę że nikt Ci się nie będzie dobierać do tyłka bo to wolny projekt jeśli nie wykorzystasz go do "brzydkich" celów ![]() RE: Bitcoin na koszulkach - Xanter98 - 20-11-2017 17:01 Obrazki z pixabay możesz używać w celach komercyjnych, a bitcoina tam nie brakuje ![]() https://pixabay.com/pl/photos/?q=bitcoin&hp=&image_type=&cat=&min_width=&min_height= RE: Bitcoin na koszulkach - howcio - 22-11-2017 01:50 Też mi się wydaje, że nie powinno być problemu prawnego, drukuj śmiało ![]() RE: Bitcoin na koszulkach - Ropsont - 22-11-2017 14:02 Daj znać jak będziesz mieć jakieś projekty. Chętnie zobaczę i jak mi się spodoba to może coś zamówię. Ostatnio poluję na jakąś koszulkę z BTC albo inną krypto by min. zwiększać wśród znajomych zainteresowanie tym fascynującym rynkiem. RE: Bitcoin na koszulkach - patryk574 - 22-11-2017 21:49 z tymi innymi krypto to trzeba czytać ich regulaminy ![]() ![]() |