5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: 5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] (/Temat-5-Euro-na-Paypal-Aplikacja-Make-Cash-iOS-Android-152352) |
5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] - khryme - 16-11-2017 20:47 Przedstawiam wam aplikację Make Cash na androida oraz iOS, która pozwoli Wam zarabiać kilka groszy grając w gry, oraz robiąc zadania rodem z Streetspotr. Niestety z tego drugiego mogą korzystać tylko mieszkańcy większych miast, ja w takim nie mieszkam, więc tego nie przedstawię. Tak prezentuje się ekran startowy aplikacji: Jak widać, dostajemy różne zadania, najczęściej jest to "Pobierz aplikację, osiągnij X level w grze Y" lub "Pobierz i uruchom" lecz za te pierwsze dostajemy najwięcej punktów, które można wymienić na pieniądze. Przelicznik wygląda następująco Nie są to jakieś wielkie sumy punktów do zdobycia, o czym się przekonacie na koniec. Dodatkowo jeśli aplikacja nie zaliczy wam punktów, można to łatwo zgłosić w zaimplementowanym panelu, można tam także sprawdzić status naszego zadania. Jak widać po obrazku, najwięcej punktów otrzymałem za grę Lords Mobile, bo aż 8 tysięcy z czymś, czyli na wypłatę 5 Euro + zostanie jeszcze na kolejną wypłatę. Przypominam, żeby wypłacić 5 euro trzeba uzbierać 6 tys. punktów. Tak więc polecam wam zadanie z grą Lords Mobile, w której trzeba wbić 11 poziom zamku. Zajęło mi to 5 dni, ale tylko dlatego, że nie miałem czasu. Jeśli będziecie odpalać grę co godzinę, to z łatwością zrobicie to szybciej. Aplikacja jest wypłacalna w stu procentach. Wypłata doszła po dwóch dniach. Aplikację na iOS znajdziecie w AppStore pod frazą "Make Money", będzie to pierwszy wynik jak na zdjęciu. Natomiast link do wersji na androida znajduje się tutaj Po podaniu kodu HAWS54 otrzymujecie 20 punktów, mało ale zawsze coś. RE: 5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] - Zaperr44 - 17-11-2017 13:19 Zrobiłem pierwszego taska i już mnie chciało naciągnąć na subskrybcję sms 2 na szczęście mam zablokowane więc radzę uważać A gdzię są te zadania dla dużych miast? Bo nigdzie ich nie widzę są same taski z grami RE: 5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] - khryme - 17-11-2017 13:42 (17-11-2017 13:19)Zaperr44 napisał(a): Zrobiłem pierwszego taska i już mnie chciało naciągnąć na subskrybcję sms 2 na szczęście mam zablokowane więc radzę uważać A dostałeś punkty? Na iOS nie wyskakują żadne subskrybcje. A te taski są w zakładce „map” RE: 5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] - KamilC003 - 19-11-2017 07:15 wiecie ile można zarobić na tej apce? wypłacalna? RE: 5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] - khryme - 19-11-2017 12:16 (19-11-2017 07:15)KamilC003 napisał(a): wiecie ile można zarobić na tej apce? wypłacalna? moj dowod wyplaty masz w pierwszym poscie, a co do pytania czy idzie zarobic, to myślę że warto zrobić tylko zadanie z Lords mobile za 8 tys. punktów, co umożliwia wypłatę 5 euro, reszta zadań jest czasochłonna i dostaje się za nie mniej punktów. RE: 5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] - Zaperr44 - 19-11-2017 13:16 Zrobiłem 3 taski i najpierw miałem w oczekujących do zatwierdzenia a potem nagle zniknęły i coinsów do tej pory nie mam więc odradzam się w to bawić bo raz zaliczy raz nie i trud na marne RE: 5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] - KamilC003 - 19-11-2017 13:43 jeżeli ktoś z tą grą Lord zaczyna polecam dołączyć do klanu, o 8:00 zacząłem w to grać i wchodzę co 20 min., proszę klan o wybudowanie tych budowli a pozniej zamku i tak już prawie 6 lvl zamku mam. mam nadzieje że uda sie go zbudować dzis do 22:00 RE: 5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] - mcraft - 19-11-2017 18:03 Apka zainstalowana dla brata, on gra ja zgarniam szmal Powiedz mi tylko te Lords Mobile to z fantastic offer wall ? RE: 5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] - Poszukajacy - 26-11-2017 13:47 Jest taki film Nerve tak mi się trochę skojarzyło z tą apką. Film polecam RE: 5 Euro na Paypal - Aplikacja Make Cash [iOS/Android] - Stworkowaty - 27-11-2017 09:06 Zlecone 5$, zaraz będzie również zlecone drugie 5$, mi zalicza wszystko bez problemu, spoko opcja bo zawsze parę groszy wpadnie jeżeli serwis jest wypłacalny.. zobaczymy. |