![]() |
Próba zarabiania nr. X - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Próba zarabiania nr. X (/Temat-Proba-zarabiania-nr-X-152250) Strony: 1 2 |
Próba zarabiania nr. X - Dzemka - 13-11-2017 13:13 Witam. Słowem wstępu. Mam na imię Michał i mam 23 lata. Żona 2 dzieci wiec każdy dodatkowy grosz się przyda. Ten dziennik będzie nieco inny bo będę tu umieszczał tylko cele do wykonania a cały postęp będzie znajdował się w google sheets gdzie każdy będzie mógł to podglądać live. W postach natomiast będę mówić tylko co zrobiłem i co planuje zrobić i zadawać wam pytania lub udzielać odpowiedzi. Opis metody. Będę chciał zarabiać na email-submit z pozniejszym przejsciem na sub sms gdy wyrobie sobie "markę". Będzie to mieszanina prawdziwych postów pomieszanych z postami pod zarobek. Jeśli znacie jakieś dobre CPC to mówcie zawsze może coś wpadnie. Będę działać glownie na lead.network chyba ze znacie jakieś dobre email-submity gdzieś indziej jeszcze. Co zrobiłem dnia "zero" -Zarejestrowałem domene (totalne zdziwienie ze była wolna) -Zarejestrowałem się na zarabiara.pl i przelałem co miałem na PP (czyt. 2zł) -Zainstalowałem WP na hostingu i próbuję dziada ustawić bo nie wyświetla mi banera CPC i header'a -Założyłem fanpage na FB Cele: -100 real like do końca tyg na FB -10 postów na fb i WWW -ogarnąć tego WP bo mnie krew zaleje... Na zarobek nie liczę w tym tyg. To projekt długo terminowy. Chciałbym zarabiać ok 50-100zł dziennie Link do dysku google : https://goo.gl/r56Fqj RE: Próba zarabiania nr. X - Captain - 13-11-2017 13:37 Cytat: 23 lata. Żona 2 dzieci Żona i aż dwójka dzieci w wieku 23 lat? Serio? Ile miałeś lat jak spłodziłeś pierwsze? ![]() Pewnie wpadka? ![]() Tak, czy siak powodzenia w zarabianiu, z czegoś trzeba utrzymać rodzinę ![]() Próba zarabiania nr. X - tomek7912 - 13-11-2017 13:54 Co ty aż taki ciekawy? Powodzenia tak wgl ![]() RE: Próba zarabiania nr. X - luka600 - 13-11-2017 14:58 Powodzonka. RE: Próba zarabiania nr. X - Dzemka - 14-11-2017 13:09 Podsumowanie dnia pierwszego. - Ogarnąłem wp(logo i ikona) - Banner CPC działa - Pracuje nad szablonem postów by były jak najbardziej czytelne - Pusciłem zarabiare na FP - Dodałem dopisek na WWW, że nie ponosze odpowiedzialności za poniesione przez uzytkowników koszty Cele na dzien dzisiejszy: - Skonczyć szablon do postów na WWW - Wygrać walke z headerem - Zacząć optymalizować strone pod SEO (liczę na jakąś pomoc od was w tym bo tak jak ogarniam to na normalnym www tak na WP nigdy nie pracowałem i jestem zielony) - Ogarnąć jakiś traffic realny na strone. RE: Próba zarabiania nr. X - ggusiaja - 14-11-2017 13:21 Powodzenia ![]() Zarabiamy na autko rodzinne :) - Dzemka - 02-09-2019 19:40 Witam po dwuletniej przerwie... Coś poszło nie tak... Nie miałem czasu na zajęcie się tym ale teraz na nowe do tego wracam po raz XI ![]() ![]() Plan działania to bycie protegowanym Czarka co już uczyniłem Na początku trochę polecimy w e-whoring by zarobić pierwsze 100-200$, które przeznaczę jako inwestycję w zarobek długofalowy. Później własne strony SEO i jazda z contentem. Troche BH troche WH z real contentem. Cele: Podzielimy je sobie na 2 kategorie poboczne i główne. Poboczne to cele pozwalające na osiągniecie celu głównego. Cele główne: Citroen C4 Grand picasso - 20000 zł - do kwietnia 2020 Kasa na reszte prawa jazdy - 600 zł - Do końca września Cele poboczne: Kasa na rozwój strony(backlinki ahrefs artykuły domeny) na start 200$ - ASAP! Co zrobiłem? Napisałem do Czarka omówiliśmy strategię działania. Co dziś jeszcze chce zrobić? Założyć profile na portalach randkowych w US i UK (kursy z angielskiego i pobyt na wyspach się przydadzą) Złapać pierwszego leada ![]() Stan wykonania celów: C4 GP 0/20000 Prawko 0/600 Kasa na stronki 0/200 RE: Próba zarabiania nr. X - fakefejk - 03-09-2019 11:06 (02-09-2019 19:40)Dzemka napisał(a): Na początku trochę polecimy w e-whoring by zarobić pierwsze 100-200$, które przeznaczę jako inwestycję w zarobek długofalowy. Dzieci pewnie zadowolone będą gdy dowiedzą się że ojciec podszywając się pod dziewczyny w Internecie ogląda męskie penisy, byleby tylko leady złapać ![]() RE: Próba zarabiania nr. X - Dzemka - 03-09-2019 13:19 (03-09-2019 11:06)fakefejk napisał(a): Dzieci pewnie zadowolone będą gdy dowiedzą się że ojciec podszywając się pod dziewczyny w Internecie ogląda męskie penisy, byleby tylko leady złapać Słuchaj trzeba sobie radzić, po za tym mowie, że to na start narazie byle by złapać budżet jakiś ![]() Podsumowanie wczoraj. Spędziłem czas na pracy próbując coś na chatach i gg ale to już umarło. Choć jedyny lead jaki mam w dniu dzisiejszym jest właśnie z chatu za 1,88$ z UK. Cóż dziś działam już na snapchacie. Story wyświetlane po 20 razy chce dobić dziś do 100+. I tu jest pytanie czy macie jakieś listy czy miejsca gdzie moge wrzucić swojego snapa i łapać ludzi? Plan na dziś: wybić snapchata na 100+ znajomych złapać jakieś leady Cele Główne bez zmian Cel poboczny 1,88/200$ RE: Próba zarabiania nr. X - Dzemka - 04-09-2019 22:56 Cóż... Dziś było owocniej. Na chwilę obecną są 2 leady za łącznie 2.08$ plus dodatkowo wyrwałem 19 funtow na PayPal... Rozwijamy Snapchat i lecimy po wiecej leadów to tyle na dziś dłuższy wpis już jutro!! |