![]() |
Broker ogłoszeń o pracę - ibroker.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Broker ogłoszeń o pracę - ibroker.pl (/Temat-Broker-ogloszen-o-prace-ibroker-pl-152189) |
Broker ogłoszeń o pracę - ibroker.pl - rachman - 09-11-2017 23:39 Polecam współpracę z programem partnerskim brokera ogłoszeń o pracę: ibroker.pl Program polega na pozyskiwaniu nowych użytkowników dla serwisu. Za każdego nowego użytkownika zarejestrowanego w panelu wydawcy otrzymasz 25% od zarobków wydawcy w momencie kiedy on zgłosi wypłatę oraz 25% od pierwszego zamówienia złożonego przez klienta i 5% od każdego następnego zamówienia w przeciągu 12 miesięcy. W panelu Wydawcy możesz dodać swoje serwisy www, blogi, fora... Po wstawieniu na nie boksów wyświetlających zajawki ogłoszeń zarabiasz aż 20 groszy za kliknięcie w ogłoszenie. Pozyskując Pracodawców poszukujących pracowników lub Wydawców boksów, masz do wykorzystania linki tekstowe, bannery, mailingi. Serwis istnieje od 2009 roku. Minimum do wypłaty: 150 zł brutto. Czysty link: https://ibroker.pl Ref link (dziękuję): http://adserver.ibroker.pl/partner/publisher/MTU2YTgzOGViMF84NTdlYzYyY2I0 RE: Broker ogłoszeń o pracę - ibroker.pl - radek0389 - 09-11-2017 23:45 Miałem z nimi krótką przygodę kilka lat temu, jak wygenerowałem kwotę do wypłaty, to dostałem info, że ruch słabo konwertował i nie wypłacili mi prowizji. Nie polecam. RE: Broker ogłoszeń o pracę - ibroker.pl - rachman - 09-11-2017 23:50 @radek0389 serio? Ruch miałeś naturalny? Nie spotkałem się jeszcze z taką opinią. No, ale warto brać to pod uwagę. Zobaczymy jak u mnie pójdzie. Dzięki za info ![]() RE: Broker ogłoszeń o pracę - ibroker.pl - radek0389 - 10-11-2017 00:11 Miałem taką sytuację, z 5 lat temu, dlatego zraziłem się do działania tam. Rozliczenie w CPC, ruch naturalny, narzekali na ilości zgłoszeń o pracę w stosunku do kliknięć. RE: Broker ogłoszeń o pracę - ibroker.pl - rachman - 10-11-2017 16:29 No z tym nie da się dyskutować za bardzo, nie da się udowodnić naturalności ruchu czy wpływać na to czy ktoś zdecyduje się złożyć aplikację. Ja raczej skupiam się na pozyskiwaniu wydawców i pracodawców - tu nie ma takiego ryzyka. Albo ktoś działa albo nie ![]() RE: Broker ogłoszeń o pracę - ibroker.pl - wafelek - 07-12-2017 22:03 Z ciekawości idzie coś na tym zarobić? RE: Broker ogłoszeń o pracę - ibroker.pl - rachman - 08-12-2017 12:09 @wafelek ludzie klikają w ogłoszenia o pracy, grosze wpadają ale zobaczymy na ile wartościowy to ruch przy wypłacie ![]() Broker ogłoszeń o pracę - ibroker.pl - Hybrid1990 - 14-06-2021 14:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |