![]() |
Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? (/Temat-Maly-tani-samochod-dla-siebie-Co-polecicie-152152) |
Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? - Artinesse - 08-11-2017 12:35 Chciałabym kupić sobie autko. Najlepiej małe, tanie. Jeżdżę trochę jak ta zakonnica w filmach z Louisem, więc uznałam że na razie najlepiej będzie kupić jakąś skarbonkę. Zastanawiałam się nad Mercedesem starszą A klasą, ewentualnie Fiat Panda II lub III. RE: Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? - wrzochal11 - 08-11-2017 12:40 Jaki masz budżet? Osobiście to japońskie marki polecam ![]() RE: Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? - bartek21 - 08-11-2017 12:41 Renault Megane Coupe, a z niezawodnych Toyota Yaris RE: Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? - Artinesse - 08-11-2017 12:42 No powiedzmy że te 16 tys. na spokojnie mogę dać. Nie więcej ![]() RE: Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? - wrzochal11 - 08-11-2017 12:49 Coś od Hondy albo Toyoty ja bym polecał, np. Honda Civic VII, albo chociażby już wspomniana Toyota Yaris. Tylko wiadomo stan też ma znaczenie ![]() RE: Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? - Artinesse - 08-11-2017 13:43 Zastanawiam się czy brać samochód w niemczech czy w polsce. I tu i tu mieszkam na stałe więc nie robi mi to znaczenia. Chyba lepszą historię mają auta niemieckie prawda? ![]() RE: Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? - rejwus15 - 08-11-2017 13:47 Ja był się zastanowił nad tą Pandą II ![]() Co prawda jej nie lubię, bo to mały samochód, więc zawsze narzekam. Oczywiście nie jest mój, tylko rodziców, więc ich sprawa. Ale jeśli chodzi o eksploatację i paliwo to jest meeega tania. Mamy 2005 rok 1.1 54KM w gazie, zakupioną w 2010 roku i od tych prawie 8 lat jedynie co wymieniamy to klocki hamulcowe( czyli norma ) Raz coś się stało ze skrzynią biegów i okazało się, że nie opłacało się jej naprawić to kupiliśmy jakąś chyba na szrocie za 400zł i nadal super jeździ ![]() Polecam bardzo ![]() RE: Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? - Artinesse - 08-11-2017 14:03 wrzochal11 wezne pod uwagę Honde. Mam zresztą spory sentyment do tej marki. Mój ojciec jeździł Hondami, piękne samochody. Dziękuję za porady. Pora teraz coś konkretnego znaleźć i kupić ![]() RE: Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? - dazy19 - 08-11-2017 17:28 Seicento w lpg albo punto 2fl , panda 2 nie jest udanym samochodem mimo iz koszty utrzymania sa korzystniejsze niz te dwa auta ![]() RE: Mały tani samochód dla siebie. Co polecicie? - szykiryki - 08-11-2017 18:46 Polecam Picanto, totalnie babskie ![]() LINK (dałam wyszukiwanie od 15k, oczywiście starsze roczniki będą tańsze) ewentualnie yarisa |