Wgranie plików do programu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wgranie plików do programu (/Temat-Wgranie-plikow-do-programu-152139) |
Wgranie plików do programu - pspsga - 07-11-2017 19:32 Cześć. Poszukuję jednej osoby , która miała kiedyś zajmowała się przenoszeniem plików z jednego programu (BIOS) do drugiego programu (WINDOWS). Chodzi mi o program OBSP (link to pobrania wersji próbnej , na której można popróbować). Osoba , która to potrafi miała by przenieść listę towarów z OBSP z DOS , na najnowszego OBSP z Windowsa. Oczywiście jeśli ktoś chciałby spróbować , to mogę przesłać przykładową listę towarów. Osoba , która potrafi to wykonać i zrobi to dla mnie zostanie ona nagrodzona finansowo (do negocjacji na pw). Prosiłbym takie osoby o jak najszybszy kontakt (mam około tydzień na wykonanie tego) RE: Wgranie plików do programu - pspsga - 27-11-2017 16:54 Temat do zamknięcia Wgranie plików do programu - Hybrid1990 - 27-11-2017 17:29 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |