![]() |
Sieci afilacyjne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Sieci afilacyjne (/Temat-Sieci-afilacyjne-152019) |
Sieci afilacyjne - matiin - 02-11-2017 23:03 Hej, Jest tu ktoś orientujący się "Głebiej"w sieciach afilacyjnych typu leadmore itp? Chciałbym założyć własną taką sieć. Mam duuże doświadczenie jako wydawca w sieciach typu tradetracker,netsales etc Skąd dokładnie biorą popularne tutaj kampanie, kto jest organizatorem? CPSy itp to wiem, ale popularne tutaj "Naciągane" kampanie ![]() Sami to organizują czy gdzieś po tego typu kampanie trzeba się "zgłaszać"? RE: Sieci afilacyjne - makecash - 03-11-2017 05:06 Jasne ze trzeba. Biora je z innych sieci i daja np. 80% stawki tego co dostaja. Innym wyjsciem jest dogadanie sie z serwisem w celu nawiazania wspolpracy. Czesto takie serwisy maja wlasne programy partnerskie i API aby latwo wszystko podpiac/zintegrowac ze swoja strona RE: Sieci afilacyjne - matiin - 04-11-2017 03:20 Tak myślałem ![]() Będę kombinował z własną siecią. Stay Tuned! |