Dziennik pt. step by step - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pt. step by step (/Temat-Dziennik-pt-step-by-step-152017) |
Dziennik pt. step by step - Kondzioo05 - 02-11-2017 22:08 Witajcie jestem tu nowy choć nad zarabianiem w internecie pracuje... wróć ucze się od dwóch miesięcy. ale do rzeczy Posiadam dwie swoje nisze z czego jedna założona we wrześniu a druga końcem października. Tą pierwszą mogę już delikatnie podsumować na drugą trzeba jeszcze poczekać z wiadomych względów (dopiero wystartowała) Poniżej wykres leadów z tej pierwszej od założenia (wrzesień) do zakończenia ubiegłego miesiąca (październik). Dodam tylko, że w porównaniu do września w październiku zysk wzrósł 10x krotnie a mam oczywiście apetyt na więcej Druga nisza choć niedawno wystarowała to już coś wpadło to na pewno cieszy! Czego tutaj szukam? Motywacji do działania, podpowiedzi/współpracy odnośnie SEO. W zamian służę pomocą w grafice Jak mawiał Leo Beenhakker step by step! Do następnego RE: Dziennik pt. step by step - mahuzz - 02-11-2017 22:30 Trzymam kciuki! ;-) RE: Dziennik pt. step by step - ggusiaja - 02-11-2017 22:36 Życzę powodzenia i dalszych sukcesów RE: Dziennik pt. step by step - Bartolini24 - 03-11-2017 14:06 Polecam tego allegrownicza RE: Dziennik pt. step by step - Hoolig4n - 03-11-2017 16:55 Łap reputa na zachęte! W tym dzienniku już po pierwszym poście zaczyna się coś dziać, obserwuję! RE: Dziennik pt. step by step - luka600 - 03-11-2017 19:30 Obserwuje i kibicuje. |