Pierwszy sportowy blog na forum? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pierwszy sportowy blog na forum? (/Temat-Pierwszy-sportowy-blog-na-forum-151933) |
Pierwszy sportowy blog na forum? - Fr0shArczi - 30-10-2017 17:23 Witam! Jakiś czas temu rozpocząłem pracę nad moim blogiem tym samym założyłem dziennik pracy w, którym widać ile serca wkładam w to co robię. Na początku obiecałem, że wstawię link do bloga gdy będzie on w miarę ogarnięty. Niektórzy z was mieli do niego dostęp wcześniej ponieważ wysyłałem linki na PW gdy ktoś poprosił. Link : www.epompuj.pl Oczywiście link do forum znajduję się w stópce bloga. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł co mogę dodać do bloga oraz na jaki temat napisać kolejne posty to zapraszam serdecznie na PW oraz na GG: 63995927 Jeżeli jest taka możliwość to chciałbym udostępniać, tutaj w poście linki do nowych postów ze strony. Dziękuje za każde wejście na bloga RE: Pierwszy sportowy blog na forum? - Początkujący - 15-01-2018 23:42 Jeżeli masz 15 lat i sam zrobiłeś stronę to wielkie brawa. Masz jakieś statystyki wejść? Może byłbyś zainteresowany współpracą w zakresie realizacji kampanii reklamowych? RE: Pierwszy sportowy blog na forum? - szal - 18-03-2018 09:32 dobra robota ziomus RE: Pierwszy sportowy blog na forum? - bartek17714 - 24-04-2018 20:38 Tylko nabijam potrzebne mi posty. Pierwszy sportowy blog na forum? - Hybrid1990 - 12-10-2019 21:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |