![]() |
Strona z skrzynkami - szukam wspólnika - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Strona z skrzynkami - szukam wspólnika (/Temat-Strona-z-skrzynkami-szukam-wspolnika-151859) |
Strona z skrzynkami - szukam wspólnika - MaxMoney - 27-10-2017 12:37 Witam, szukam wspólnika do prowadzenia strony z skrzynkami z cs go. Strona posiada fajną domenę, oczywiście końcówka .com, ponieważ strona po angielsku (idealna dla ruskich, zresztą z google analytics wynika, że to oni najczęściej odwiedzają stronę). Wszystko działa, VPS jeszcze na pół roku, domena na półtora roku, fanpage na fb 200 lajków, kilka postów (były promowane, jeden z nich ma ponad 2,300 lajków), fanpage na vk (niestety obecnie 0 followersów bo w ogóle póki co nie promowałem tam), strona nie posiada żadnych dziur, bot steam działa dobrze, drop jest taki jak napisane % w skrzynkach (czyli strona nie scam), kilka małych youtuberów nagrywało odc itd. więcej szczegółów na PW. Pod kątem zarobkowym: G2A, Kinguin, Coinhave - także wystarczy że ktoś wejdzie na stronę, to my już zarabiamy. Czy nawet żeby ustawić tradelink został zaimplementowany captcha z reklamami, z którego również są $. No i oczywiście $ z samych zakupionych skrzynek. Potrzebuję wspólnika, samemu ciężko ogarnąć taką stronę, trzeba dobrze ją rozreklamować, mam kilka pomysłów, można ją rozbudować i rozwijać dalej. Tak jak pisałem, sam nie jestem w stanie tego zrobić, dobrze by było żeby dana osoba jeszcze miała chociaż trochę pojęcia jeśli chodzi o programowanie lub jest zaznajomiona w zakresie marketingu internetowym lub siedzi trochę głębiej w jackpotach, skinach itp. Ja nie płacę z góry, nie płacę także stałych %, wspólnik sam będzie zarabiał na siebie, udostępniam mu do dyspozycji gotowy projekt i już rozwinięty w pewnym stopniu więc myślę, że to i tak nie jest zła oferta, $ będzie do podziału na dwóch więc i tak nie jest źle. Zarobki wspólnika oczywiście będą zależały tylko i wyłącznie od jego wkładu (czasu). Osoby które będą do mnie pisać, że chcą być wspólnikiem a potem nic nie będą robić i będą chcieli ileś tam % odpadają z miejsca. Jeśli masz fajny pomysł na marketing a nie chcesz być moim wspólnikiem, to z chęcią kupię od ciebie ten pomysł za pieniążki. Stronkę, wszystkie informacje, szczegóły itd. na PW. Ps. Jeśli masz zamiar pisać prześmiewczy post, o tym że nikt nie zaufa komuś z internetu, że chce kogoś oszukać, że po co zakładałem stronę jak nie mam pomysłu na marketing itd. to daruj sobie, nie proszę was o opinie tylko szukam wspólnika tak jak w temacie, postów niezwiązanych z tym nawet nie będę czytał. RE: Strona z skrzynkami - szukam wspólnika - mahuzz - 27-10-2017 13:14 Rzuć linkiem na pw ![]() RE: Strona z skrzynkami - szukam wspólnika - Hybrid1990 - 27-10-2017 14:27 Dział Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi to nie miejsce na ogłoszenia. Zapraszam tutaj: http://zarabiam.com/Forum-Zlecenia-306 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |