Hacki video - dowody działania / CPA / PPI / SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Hacki video - dowody działania / CPA / PPI / SMS (/Temat-Hacki-video-dowody-dzialania-CPA-PPI-SMS-151825) |
Hacki video - dowody działania / CPA / PPI / SMS - lolek95 - 25-10-2017 18:28 Poszukujesz udowodnienia "działania" Twojego hacka/glitcha/generatora? Świetnie! Oferuję Ci: - wykonanie video w profesjonalnym programie do tego przeznaczonym, - wykonanie licznika np. doładowań monet lub złota itd. , - dodanie muzyki do video, - pocięcia klipu video, - dodanie napisów lub animacji. Jak wygląda wykonanie filmu: 1) Piszesz do mnie z tematem hacka i wysyłasz swój LP oraz tytuł gry/aplikacji. 2) Ja sprawdzam co mogę Ci zaoferować, i piszę Ci jak to widzę. 3) Dogadujemy kwestię scenariusza i extrasów. 4) Otrzymujesz video ze znakiem wodnym. 5) Otrzymuje zapłatę i wysyłam Ci plik video. CENNIK: 50 PLN Film wraz z pokazaniem aplikacji, pocięciem z innych filmów w ramach dowodów oraz posklejanie aby wyglądało jako całość, która działa. 65 PLN Film wraz z moim pobraniem aplikacji - CPI, uruchomieniem CPI, dodaniem napisów/muzyki. Pokazanie, że hack działa z innego filmu. 75 PLN Twój dedykowany film w 100%. Pobranie aplikacji CPI - uruchomienia, chwila zagrania. Dodany licznik nabijania złota itp. Pocięcie video, dodanie napisów, muzyki. W linku poniżej przykład video za 75 PLN. Przykład - kliknij tutaj Hacki video - dowody działania / CPA / PPI / SMS - Majka - 11-06-2018 12:53 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |