Grupa earnerów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Grupa earnerów (/Temat-Grupa-earnerow-151803) |
Grupa earnerów - patrykkx - 24-10-2017 23:31 Witam wszystkich użytkowników, Szukam max 2 chętnych osób które chcą dołączyć do mnie i zarabiać wspólnie. Niestety ale przeliczyłem swoje możliwości i nie mogę sobie pozwolić aby pieniądze które zainwestowałem w narzędzia do SEO, prywatne zaplecza, Domeny, VPS, Hostingi, programy itd. poszły na marne przez brak czasu zajmowania się tym. Dlatego też poszukuję 2 osób które mają dziennie kilka godzin aby wspólnie dokończyć planowane projekty. Poniżej opiszę co ja mogę zaoferować i czego oczekuję od osób które będą chętne na wspólne zarabianie. Oferuję: - % z zarobków - ustalimy go osobno w zależności od wykonywanych czynności, - Możliwość podpięcia swoich stron pod moje zaplecza SEO - max 2 strony poza wspólnym projektem seo na 10 fraz/strona - Pomoc w zakresie programowania stron www - Pomoc w zakresie pozycjonowania, promowania się w sieci - Dostęp do skryptów które sam napisałem i pomogą w zarabianiu. Czego oczekuję? - UCZCIWOŚCI - zaangażowania, chęci do pracy - Mile widziane doświadczenie w zarabianiu - nawet wiedza ogólna. Tak jak mówiłem nie mam czasu się wszystkim zająć sam. Wiec będą potrzebne 2 osoby które: 1. osoba: Pomoc w pisaniu artykułów zoptymalizowanych pod SEO. Osoba która potrafi wyszukać słowa kluczowe i napisać/zoptytmalizować pod nie artykuł. Osoba która wie jak napisać artykuł sponsorowany i posiada dobrą gramatykę Lepszą niż ja ofc. 2. osoba: Pomoc w promowaniu strony tj. marketing szaptany, pozyskiwanie linków ręcznych. Ja też będe miał sporo do roboty Niestety ale programowanie i kodowanie szablonów jest czasochłonne. Zakupione są domeny pod strony, hostingi. Posiadam także ogromne zpalecze prywatnych blogów pod SEO ( około 1000 blogów na płatnych domenach ) Do tego mnóstwo na publicznych Programy do SEO i inne bajery. Potrzebne są tylko osoby które pomogą w w/w czynnościach. Nie wymagam od tych osób wkładu finansowego. Większość rzeczy jest kupionych. Jednak jeśli znajdą się osoby chętne które zechcą dołożyć się do płatnych reklam, linków sponsorowanych - oczywiście dogadamy się i % zysków się dla tej osoby zwiększy. Jeśli ktoś jest chętny na współpracę proszę o prywatną wiadomość, i odpowiedź na następujące pytania: - informacje o sobie oraz co możesz wnieść do grupy - Jaki procent zarobków oczekujesz - co potrafisz i w czym chciał byś pomóc (wybierz jedną z w/w opcji) - dlaczego warto wybrać Ciebie - ile godzin dziennie mozesz poświęcić na pracę Zamieść także dane kontaktowe. Skype, GG i inne komunikatory odpadają. Zostają 2 opcje: - Telefon Współpraca oczywiście długoterminowa. Jest 10 stron do promowania. Jeśli będzie szło wszystko sprawnie dorobimy! : ) Posiadam zarejestrowaną działalność więc rozliczać się będziemy legalnie - Tak więc osoby pełnoletnie tylko mogą dołączyć do grupy. Fajnie aby były to też osoby z KRAKOWA - Będzie można się spotkać i pogadać w 4 oczy. Pozdrawiam. RE: Grupa earnerów - Xanter98 - 24-10-2017 23:55 Chyba nie ten dział http://zarabiam.com/Forum-Zlecenia-306 Grupa earnerów - MaLiN - 25-10-2017 00:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |