wakacjewpracy Prosze o opinie !!:D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: wakacjewpracy Prosze o opinie !!:D (/Temat-wakacjewpracy-Prosze-o-opinie-D-151775) |
wakacjewpracy Prosze o opinie !!:D - Niqueide - 23-10-2017 19:05 Witam znalazłem stronę wakacjewpracy .pl gdzie można zarobić "1000 zl na start" jedynie na początku trzeba założyć 3 konta bankowe z jego linku czy jakoś tak i on dostanie z tego profit. A następnie on niby nas nauczy jak zarabiać jako przedstawiciel handlowy pod jego okiem, co sadzicie o tym? scam czy nie? Sam ogólnie jestem na zarabiam.com od niedawna i nie jestem tak obeznany jedynie co próbuje sobie dorobić to na mypay i na lajkowaniu stron fb na lajkuj.pl ale to jest kilka złotych, wiec postanowiłem poszukać coś bardziej sensowniejszego i natrafiło mi się to. Liczę na odpowiedz z waszej strony, dziekuje !! RE: wakacjewpracy Prosze o opinie !!:D - patrolpxd - 23-10-2017 19:09 Typowy naciągacz. Jak pełno tego na fb. Generalnie on będzie kazał założyć Ci te konta a nastepnie polecać link zeby inni zakladali konta z Twojego linku j tak w kółko... Wysłane z SM-J500FN via Tapatalka wakacjewpracy Prosze o opinie !!:D - mahuzz - 23-10-2017 19:18 Naganiacz, po prostu - odpuść. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: wakacjewpracy Prosze o opinie !!:D - radek0389 - 23-10-2017 19:21 (23-10-2017 19:05)Niqueide napisał(a): Witam znalazłem stronę wakacjewpracy .pl gdzie można zarobić "1000 zl na start" jedynie na początku trzeba założyć 3 konta bankowe z jego linku czy jakoś tak i on dostanie z tego profit. A następnie on niby nas nauczy jak zarabiać jako przedstawiciel handlowy pod jego okiem, co sadzicie o tym? scam czy nie? Sam ogólnie jestem na zarabiam.com od niedawna i nie jestem tak obeznany jedynie co próbuje sobie dorobić to na mypay i na lajkowaniu stron fb na lajkuj.pl ale to jest kilka złotych, wiec postanowiłem poszukać coś bardziej sensowniejszego i natrafiło mi się to.Typowe szukanie jeleni. A ty jeśli nie chcesz być podejrzewany o bycie właścicielem tej marnej witryny, to skasuj jej nazwę z tematu i posta . wakacjewpracy Prosze o opinie !!:D - Majka - 23-10-2017 19:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |