Inwestycja Giełda Sportowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja Giełda Sportowa (/Temat-Inwestycja-Gielda-Sportowa-151754) |
Inwestycja Giełda Sportowa - Yabuza - 23-10-2017 09:49 Witam, Jeśli temat jest niezgodny z regulaminem forum, proszę o usunięcie. Temat dotyczy giełdy zakładów sportowych. Dlatego inwestycja jest Bardzo Ryzykowna Jak niektórzy wiedzą a inni nie, niedawno zaczął się sezon NBA. Dzień w dzień analizuję konkretne spotkania po 4-5 godzin dziennie. Chciałem wam zaoferować moją analizę dotyczącą spotkań sportowych. Oczywiście mówię od razu nie mogę zapewnić zysku w 100%, dlatego, że zakłady sportowe to najbardziej ryzykowna inwestycja jaka istnieje (można stracić całą kwotę zainwestowana). Za do w krótkim czasie, można oczywiście osiągnąć również duży zysk w krótkim czasie. Jak widzicie jestem szczery i nie obijam w bawełnę. Jeśli macie jakiekolwiek pytania możecie pytać śmiało. Co ogólnie oferuję? - Dokładną analizę i wprowadzanie w pierwsze kroki - 1 dzień całkowicie za darmo, tylko się zgłaszacie i już możesz korzystać z moich usług bądź nie - Dokładny plan stawkowania (nie gramy na pałę za wszystko czy większość kwoty, którą mamy zainwestowania gramy rozsądnie) Czemu akurat zakłady sportowe? - Znacznie szybszy zysk niż inne inwestycję - Podatek jest od razu pobierany, nie musimy się martwić o żadne urzędy, że nam grożą, skąd nagle mamy ileś pieniędzy na koncie - Kwota wejścia w inwestycje może być niska nawet 50 zł Dla kogo nie jest to oferta? - Dla osób, które miały problemy z Hazardem oraz łatwo się uzależniają - Umieją zachować zimną krew (gramy daną stawką i nie podważymy) - Dla osób niepełnoletnich Statystyki z 4 ostatnich dni: Statystyki: 8 win 1 zwrot 1 porażka ROI wynosi obecnie 70%. Jeśli macie jakiekolwiek pytania piszcie śmiało. [/color] RE: Inwestycja Giełda Sportowa - oski121 - 25-10-2017 23:02 Jaka niby giełda zakładów przyjmuje aktualnie Polaków? Z tego co wiem główny potentat na tym rynku tj. Betfair nie przyjmuje graczy z Polski, a innej dobrej, popularnej i przede wszystkim z dużą płynnością na rynkach nie ma więc gdzie ty handlujesz? Chyba że masz na myśli zwykle zakłady to wtedy to ma mało wspólnego z giełdą zakładów i jest hazardem, ale jeżeli masz giełdę na której jest duża płynność to podeślij link chętnie zerknę. Inwestycja Giełda Sportowa - Hybrid1990 - 02-02-2021 10:01 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |