Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA (/Temat-Jak-wykorzystac-erotyczny-fanpage-mozliwa-WSPOLPRACA-151718)

Strony: 1 2

Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA - AimBoster - 21-10-2017 17:45

Niedawno wygrzebałem swój erotyczny fanpage, o którym już dawno zapomniałem, ponieważ znajdował się na innym koncie. Fanpage ma 4500 polubień, więc szkoda, aby się marnował, ale nie mogę wymyślić żadnego sposobu na zarobek. Programy partnerskie, które boją się nagości mi w tym nie pomagają. Macie jakieś pomysły, aby coś z tego wykrzesać? Big Grin Oczywiście, jeśli ktoś ma dobrą nisze, a nie chciałby jej zdradzać publicznie, to zapraszam na pw to w zamian odstąpię %

Fanpage: https://www.facebook.com/cycuszkiii/?ref=settings

RE: Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA - danoneksss - 21-10-2017 17:56

Sprawdź leadnetwork i ich programy dotyczące flirtu itp., może skracanie linków, możesz oferować zdjęcia/filmy w zamian za wysłanie sms'a... Wink

RE: Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA - AimBoster - 21-10-2017 19:22

(21-10-2017 17:56)danoneksss napisał(a):  Sprawdź leadnetwork i ich programy dotyczące flirtu itp., może skracanie linków, możesz oferować zdjęcia/filmy w zamian za wysłanie sms'a... Wink

sprzedawanie zdjęć w leadnetwork jest legalne? próbowałem w eforsie, to takie działania były zabronione

RE: Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA - qwertybsk - 21-10-2017 19:46

ja stary ero który też znalazłem sprzedałem Huh

RE: Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA - kniew - 21-10-2017 22:39

teraz nie jest łatwo z erotyką na fb, można w każdej chwili wyłapać bana nawet jak na zdjęciach nie pokazujesz zbyt dużo.

RE: Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA - Hopekk94 - 21-10-2017 22:47

Ero na Gg Najlepiej. Sprzedajesz zdj za doladowania lib paypala i hajs dobry. Na chama 200zl na godzine wyciagnie. Najlepszy klijent to zadowolony klijent. A nie robiony i ch...

RE: Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA - makecash - 21-10-2017 23:45

Ostatnie posty ze stycznia wiec nie wiadomo czy po 9msc jeszcze zyje. Za taki martwy sprzedajac dostaniesz 20-30zl

RE: Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA - AnnaKa - 22-10-2017 11:49

Możesz promować nasze oferty z Lead.Network promując portale dla dorosłych Smile
Płatne za rejestrację, jak masz ruch zza granicy to możesz złapać leady po kilkaset zł. Smile

RE: Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA - AimBoster - 22-10-2017 18:25

(21-10-2017 22:47)Hopekk94 napisał(a):  Ero na Gg Najlepiej. Sprzedajesz zdj za doladowania lib paypala i hajs dobry. Na chama 200zl na godzine wyciagnie. Najlepszy klijent to zadowolony klijent. A nie robiony i ch...
Zarabiałem na tym i 200zł za godzine to chyba tylko romeo bajery wyciąga. A poza tym pytałem o Fanpage Big Grin

(22-10-2017 11:49)AnnaKa napisał(a):  Możesz promować nasze oferty z Lead.Network promując portale dla dorosłych Smile
Płatne za rejestrację, jak masz ruch zza granicy to możesz złapać leady po kilkaset zł. Smile

Rozważałem taką opcje, ale macie duży wybór i nie mogę się zdecydować, moglibyście coś polecić? Big Grin

RE: Jak wykorzystać erotyczny fanpage? + możliwa WSPÓŁPRACA - Adaalbert - 23-10-2017 22:49

Flirt